Gå til hoved indhold

Vintappergårdens Pakkeri

Vintappergårdens Pakkeri er et mindre værksted for dig, der kan lide at bruge dine hænder og servicere andre.

På Vintappergårdens Pakkeri kan du arbejde med at pakke blodtypekort for firmaet Eldon Biologicals A/S, som har været vores samarbejdspartner i over 25 år. Det er en vigtig og værdifuld opgave, vi udfører, da blodtypekortene er med til at redde liv i hele verden.

Vi lægger stor vægt på samarbejde og på at hjælpe hinanden med arbejdet. Vi sidder i mindre grupper, når vi pakker, og arbejdsopgaverne kan du tage i dit eget tempo, da vi ikke har stramme deadlines.

Arbejdsopgaver

  • Pakkeopgaver
  • Montageopgaver
  • Serviceopgaver i REMA 1000
  • Serviceopgaver i IKEA
  • Bringe mad ud.

Arbejdsopgaver ude af huset

Har du lyst til arbejdsopgaver ude af huset på arbejdsmarkedet, kan vi tilbyde flere muligheder.

REMA 1000

To gange om ugen kan du arbejde i supermarkedet REMA 1000 sammen med kolleger og personale fra Vintappergårdens pakkeri, hvor vi fylder hylder op med varer.
Læs mere om at arbejde i REMA 1000

IKEA

Én gang om ugen kan du hjælpe med at sætte varer på plads i IKEA.
Læs mere om at arbejde i IKEA

Vi bringer mad ud til kolleger

Hver torsdag bringer vi mad ud fra JAC's Café Nema til vores kolleger i nærområdet. Det gør vi på cykel, så hvis du er glad for at cykle, kan det måske være en opgave for dig. 

Lær nyt på Vintappergårdens pakkeri

Vi tror på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Som en del af dit arbejde på Vintappergårdens Pakkeri kan du derfor deltage i forskellige kurser på JAC, der kan styrke dine kompetencer.
Læs mere om kurser på JAC her

Arbejdsmiljø

Vi går op i at have det godt med hinanden, når vi er på arbejde. Vi er en arbejdsplads med masser af humor, fællesskab og en rigtig god stemning. 

Det sociale

Vi har mange fælles arrangementer i løbet af året som fastelavn, julefrokost, fælles madlavning og forskellige aktiviteter, hvor vi bevæger os og har det sjovt sammen.