Gå til hoved indhold

Raatstof Medie

På Raatstof Medie kan du udvikle dig og arbejde med en bred vifte af opgaver inden for film, lyd, tryk, foto og grafisk arbejde.

Vi er et beskyttet medieværksted, hvor vi producerer film, podcasts, løser grafiske opgaver, laver tekstiltryk og tager billeder. Vi arbejder som en lille medievirksomhed og løser opgaver både internt på JAC og for eksterne kunder.

Dagens arbejde planlægger vi på daglige møder. Her lærer du at deltage aktivt og give din mening til kende. Du lærer at lytte til de andre og sparre med de andre medarbejdere. Vi har mange spændende debatter på vores møder, og vi italesætter, hvad der sker i samfundet både politisk og på handicapområdet.

Videoarbejde

Vi producerer professionelle videoer, hvor du er med i hele processen fra det første storyboard til opsætning af lyd, lys, filmoptagelse og klipning. Vi løser opgaver for eksterne kunder og har også vores egen hjemmeside, hvor vi lægger vores videoer ud.
Gå til vores hjemmeside raatstof.dk

Lyd og podcast

Vi har et lydstudie, hvor du både kan arbejde med podcastproduktion og indspille sange og speaks til vores videoer.

Design og layout

Er du til det mere kreative, kan du udfolde dig med grafik og design, når vi arbejder med layout af forskellige publikationer som foldere, plakater, flyers mv. Vi har fx igennem et par år layoutet program og plakat til Kultur der Dur, som er en årlig festival for mennesker med handicap.

Tekstilprint

Vi har en stor tekstilprinter, hvor du kan være med til at lave designs til fx t-shirts og muleposer og i selve trykkeprocessen.

Fotoarbejde

Du kan lære at tage billeder og lege med kameravinkler og lys. Vi har vores eget fotostudie, der er specialindrettet og handicapvenligt, så alle kan være med. Vi tager også gerne ud ’on location’ og tager portrætter, reportagebilleder, situationsbilleder og produktfoto for det øvrige JAC og eksterne kunder.

Vi samarbejder om opgaverne

Hos Raatstof samarbejder vi om vores arbejdsopgaver. Vi er som regel to medarbejdere om en opgave og laver fx grafisk arbejde i fællesskab på en storskærm. På den måde udvikler du dine sociale kompetencer og lærer at indgå i forskellige konstellationer og sociale grupper.

Lær nyt og få nye muligheder

Vi tror på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Som en del af dit arbejde i Raatstof Medie kan du derfor deltage i forskellige læringsforløb og kurser på JAC.
Læs mere om JAC's kurser her.

Arbejdsmiljø

Hvert år har vi en til to 'Raatstof-dage', hvor vi alle er sammen hele dagen og blandt andet arbejder med vores arbejdsmiljø, som er med til at sikre, at vi har en arbejdsplads med en god stemning og et godt arbejdsmiljø.

Det sociale

Vi har en årlig sommertur og julefrokost i Raatstof. Vi deltager også i jubilæer og andre festligheder, der bliver holdt på JAC.