Gå til hoved indhold

Montageværkstedet

Montageværkstedet er et sted for dig, der ønsker at bruge dine hænder og være en del af et fællesskab. Vi samarbejder om at løse arbejdsopgaverne og udvikler os gennem kurser og temadage.

Montageværkstedet er et produktionsværksted, hvor du kan være med til at løse opgaver for private virksomheder. Det kan være opgaver, hvor du pakker, folder, sætter mærkater på, tæller, samler osv.

Vi har fx i mange år samarbejdet med Sterling Polish, som vi pakker pudseklude for. En anden mangeårig samarbejdspartner er Bugbite Thing, som vi pakker giftsugere for. Vi pakker Posca tusser for Povl Klitgaard og Co, hængsler for Speed Tech og tæller filtdutter for Knud Danielsen.

Vi arbejder også en gang imellem med upcycling af varer, som vi sælger til JAC's årlige julemarked.

Vi arbejder struktureret og planlægger sammen med dig arbejdsopgaverne ud fra dine kompetencer. Du har både mulighed for at samarbejde med dine kollegaer om opgaverne og løse dem alene.

Arbejdsopgaver

  • Monteringsopgaver
  • Pakkeopgaver
  • Kuvertering
  • Mærkning af varer
  • Samling af produkter
  • Upcycling.

Lær nyt og få nye muligheder

Vi tror på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Som en del af dit arbejde på Montageværkstedet kan du derfor deltage i forskellige læringsforløb og kurser på JAC.
Læs mere om JAC's kurser her.

Arbejdsmiljø

På Montageværkstedet har vi en stærk arbejdsidentitet, der bygger på gensidig respekt, udvikling, samarbejde og socialt samvær.

Det sociale

At arbejde på Montageværkstedet betyder også, at du bliver del af en arbejdsplads med sociale arrangementer som fx grill i haven og ture ud af huset.

Vi er tre socialpædagoger på Montageværkstedet, som vejleder og støtter dig efter dit behov.