Gå til hoved indhold

Kurser til dig på JAC

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig og dermed få nye muligheder i livet. Derfor tilbyder vi kurser til dig på JAC som en del af dit dagtilbud. Se et overblik over kurserne nedenfor.

Om vores kurser

Kursussæsonen begynder hvert år i september. Nogle kurser løber over et helt år. Andre i en kortere periode. Nederst på siden kan du se de kurser, der er blevet udbudt fra september 2023 til maj 2024.

Vi skelner mellem 'arbejdsrettede læringsforløb' og 'personlige interessekurser'.

Arbejdsrettede læringsforløb

De arbejdsrettede læringsforløb handler om at arbejde og være på en arbejdsplads. De er til dig, som arbejder i et beskyttet beskæftigelsestilbud på JAC.

Personlige interessekurser

De personlige interessekurser handler om sundhed, selvhjulpenhed og personlige interesser. Kurserne henvender sig til alle uanset tilbud.

Dimissionsfest

Hvert år holder vi en stor dimissionsfest på JAC for at fejre alle dem, der har deltaget i et læringsforløb eller på et kursus i den forgangne sæson.

Til dimissionsfesten ruller vi den røde løber ud, Gentofte Kommunes borgmester kommer forbi og deler kursusbeviser ud, og kursisterne bliver fejret af både kolleger og familier.