Gå til hoved indhold

Bevægelse og Samvær

Bevægelse og Samvær er lille aktivitets- og samværstilbud, hvor vi er ude at gå hver dag og har en fast daglig rytme med fokus på indre ro.

Bevægelse og Samvær er et lille aktivitets- og samværstilbud for dig med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi er op til 9 borgere.

I Bevægelse og Samvær er vores dagligdag bygget op omkring en række genkendelige fixpunkter som fx morgenfællesskab, udflugt og stillestund om eftermiddagen. Fixpunkterne er med til at gøre din dagligdag forudsigelig, tryg og skabe basis for udvikling.

Fokus for kompetenceudvikling

Vi har vores egen bus og er hver dag på udflugt i naturen eller byen. På turene er vi delt op i mindre grupper, hvor nogle tager længere væk med bussen, og andre er i lokalområdet. På den måde kan vi bedre tilpasse dine behov for udfordringer. Vi går 3-5 km dagligt. Derudover er der mulighed for powerwalk på 7-12 km et par gange om ugen.

Vi arbejder målrettet med at styrke dine sociale, kropslige, personlige og sensoriske kompetencer.

Vi møder dig med omsorg og respekt og tager udgangspunkt i dit individuelle behov.

Vores mål er at skabe en tæt relation til dig, så du føler dig tryg og får mod på at bevæge dig med ud i verden.

Vi har særligt fokus på:

 • Bevægelse

  Vi arbejder på at styrke din grovmotorik og sørger for, at du får bevæget dig hver dag, som er med til at give dig velvære og indre ro.

 • Kommunikation

  Vi arbejder med at vedligeholde og udvikle dine basale færdigheder og personlige kommunikation gennem blandt andet verbal guidning og tegn til tale.

 • Egen ro

  Vi arbejder målrettet på at skabe indre ro, tolerance og kaosmestring hos dig, så du bedre kan rumme dig selv, andre og forandringer.

 • Sansebearbejdning

  Vi arbejder med sansebearbejdning om eftermiddagen. Til tonerne af musikken Musiccure kan du bearbejde dagens oplevelser med forskellige redskaber som kugledyne, tæppe og sansevest.