Gå til hoved indhold

Køb vores håndlavede produkter

Vi har tre produktionsværksteder på JAC, Snedkerværkstedet, Tekstilværkstedet og Kreativitet og Samvær. Her producerer vores borgere unikke, håndlavede produkter, som du kan købe.

Keramik

I vores tilbud Kreativitet og Samvær fremstiller vi et bredt udvalg af produkter i keramik. Lige fra brugsting som krus, vaser, lysestager og skåle til store fritformede unikke kunstværker.

Håndmalede kort og tekstilprodukter

I Kreativitet og Samvær producerer vi også håndmalede kort, lidt tøj og forskellige årstidsrelaterede produkter som fx julepynt og påskepynt.

Trævarer

På vores snedkerværksted producerer vi forskellige produkter i træ. Alle produkter er håndlavede og i rigtig god kvalitet. Vi håndsnedkererer bl.a. bogkasser, skærebrædder, ure og knager.

Tekstilvarer

På JAC’s Tekstilværksted producerer vi en lang række forskellige produkter i stof, filt og strik. Vi håndvæver slidstærke viskestykker, dækkeservietter, karklude og tørklæder og syr tasker og filtdyr. Vi fremstiller også årstidsbestemte produkter som fx strandtasker, julepynt og påskepynt.

Hvor kan du købe vores produkter?

Vi sælger vores produkter direkte fra vores værksteder. Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid. Vi er her alle hverdage fra kl. 9.00 til kl. 14.30.

Vi tager gerne imod bestillingsvarer og særbestillinger. Kontakt os for mere info.

Snedkerværkstedet

Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 45 28 05 35

Tekstilværkstedet

Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 21 49 35 81

Kreativitet og samvær

Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 45 28 05 37

Årlige julemarkeder

Vi holder julemarked på Sandtoften 3-7 hvert år den sidste lørdag i november. Her sælger vi vores produkter, julemad, julegrønt og meget mere. Der er også aktiviteter for børn. Julemarkedet bliver annonceret her på hjemmesiden og på vores Facebookside.
Gå til vores Facebookside

Vi deltager også i Gentofte Kommunes julemarked på Gentofte Rådhus, der plejer at ligge den første torsdag i december.