Gå til hoved indhold

Hvad skal jeg gøre for at få en plads på JAC?

Hvis du ønsker en plads i ét af vores dagtilbud (aktivitets- og samværstilbud og beskyttet/støttet beskæftigelse), anbefaler vi, at du først kommer og besøger os for at se, om JAC er noget for dig.

Vi vil gerne møde dig, før du får en plads hos os, så vi er sikre på, at JAC er noget for dig. Kontakt funktionslederen for det tilbud, du er interesseret i, så I kan lave en aftale om et besøg.

Er du interesseret i at se flere af vores tilbud eller få en generel rundvisning, så er det også en af vores funktionsledere, du skal kontakte. 

Se kontaktoplysninger på JAC's funktionsledere her

Praktik på JAC

Du kan også komme i praktik på JAC i 1-4 uger.
Læs mere om praktik på JAC

Placeringsudvalg 

For at sikre, at du får det bedste tilbud på JAC, har vi et placeringsudvalg for vores aktivitets- og samværstilbud med en personalerepræsentant for alle vores tilbud. Hvis du ønsker at starte i et aktivitets- og samværstilbud, vil vi i udvalget vende, hvor du vil passe bedst ind med udgangspunkt i dine ønsker, interesser og støttebehov. På den måde sikrer vi det bedste match mellem dig og JAC.

Indstilling fra din sagsbehandler

Hvis du beslutter dig for, at du ønsker en plads i ét af vores tilbud, skal din sagsbehandler i din kommune lave en indstilling til et tilbud hos os. Du kan selv tage kontakt til din sagsbehandler, eller vi kan hjælpe dig med det.

Herefter aftaler du sammen med os, hvornår du kan begynde. Da mange af vores tilbud er eftertragtede, kan du risikere, at der er venteliste.