Brugskunst og håndarbejde

På JAC har vi fire produktionsværksteder; Snedkerværkstedet, Montageværkstedet, Tekstilværkstedet og Kreativitet og Samvær. Her laver vores borgere unikke, håndlavede produkter, som vi sælger. 

Smøreknive i træ

Trævarer

På vores snedkerværksted producerer vi forskellige typer af trævarer. Alle produkterne er håndlavede og i rigtig god kvalitet. Vi håndsnedkererer bl.a. bogmærker, skærebrædder, rugbrødsforme, knager og bongotrommer.

Vi tager gerne imod særbestillinger på både større og mindre træprodukter, så kontakt os, hvis du har et specielt ønske om fx et håndlavet skab, et bord, grydeskeer eller andet. 

Keramik

Vi fremstiller et bredt udvalg af produkter i keramik - lige fra brugsting som krus, vaser, lysestager og skåle, til store fritformede unikke kunstværker. Derudover producerer vi tegnede og malede kort og diverse årstidsrelaterede produkter.

Vi tager meget gerne imod bestillingsopgaver i et vist omfang. Det kan være enkelte produkter eller firmagaver. 

Tekstiler

Tekstilværkstedet er et farverigt produktionsværksted, hvor vi laver en lang række forskellige kreative opgaver. Bl.a. arbejder vi med forskellige opgaver i stof, filt og strik og vi producerer en bred vifte af produkter til videresalg. Vi håndvæver smukke slidstærke viskestykker, dækkeservietter, karklude og tørklæder, og vi syr tasker og filtdyr. Vi fremstiller også årstidsbestemte produkter som fx strandtasker, julepynt og påskepynt.

Hvor kan du købe vores produkter?

Vi sælger vores produkter direkte fra vores værksteder. Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid. Vi er her alle hverdage fra kl. 7.36 til kl. 15.00.

Snedkerværkstedet
Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 45 28 05 35

Montageværkstedet
Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 45 28 05 35

Tekstilværkstedet
Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 21 49 35 81

Kreativitet og samvær
Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 45 28 05 37

 

Kontakt

Funktionsleder
Troels Malthe Pedersen
Tlf.: 51 64 83 61
Mail: tmap@gentofte.dk