Kreativ socialpædagog søges

Er du kreativ og brænder for at hjælpe mennesker med særlige behov videre i livet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi søger en pædagog til vores aktivitets- og samværstilbud ”Kreativitet og Samvær” per 1. august 2023. Stillingen er på 32 timer. I tilbuddet er vi seks personaler og 26 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, som du kan være med til at give et meningsfuldt og udviklende aktivitetstilbud.

Om stillingen

Kreativitet og Samvær er et produktionsværksted og samværstilbud i ét. Vi har en bred vifte af kreative aktiviteter centreret om keramikproduktion, håndmalede anledningskort og forskellige håndlavede tekstilprodukter. Du vil blive tilknyttet vores temazone, hvor vi primært syr med borgerne og laver andre kreative produkter. Her vil du skulle stå for produktionen sammen med en anden kollega og borgerne i gruppen. Derfor er det vigtigt, at du kan lære fra dig og samtidig har lyst til at udvikle vores produkter og design. Det er en fordel hvis du kan sy på symaskine, men ikke et krav. 

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde, den kreative produktion og den daglige drift i tilbuddet.

Alle borgerne har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter. Vi dokumenterer i EG- Sensum (bosted).  

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Kreativitet og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, som fire år i træk er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere tre gange om året til fælles læring.

Om dig

Du er uddannet pædagog
Det er en fordel, hvis du har erfaring med området og kender til målgruppen, men det er ikke et krav
Du er innovativ og kreativ 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du er god til at samarbejde og er en holdspiller
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde. Kendskab til EG Sensum (bosted) er en fordel. 

Hvad kan vi tilbyde?

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
Masser af indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen. 

Vi holder første samtalerunde onsdag d. 21. juni og anden samtalerunde fredag d. 23. juni.

Sådan søger du:

Der er ansøgningsfrist søndag d. 18. juni 2023 kl. 23.59. Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på mail: mpj@gentofte.dk eller tlf.: 51 41 88 55. Du kan læse mere om Kreativitet og Samvær her