IKT-linjen holder fernisering på Vangede Bibliotek

Amanda, Nikita, Christian, Mads og Jesper fra IKT-linjen har skabt nogle utrolig smukke kunstværker, som de nu udstiller på Vangede Bibliotek. Kom til fernisering fredag d. 26. maj, hvor der både er åbning kl. 10.30 og kl. 15.00.

Billede af digitalt kunstværk

De fem unge kunstnere har Cerebral Parese, som gør, at de blandt andet har nedsat eller ingen verbal tale. I stedet bruger de forskellige apps, på iPad eller tablet, til at kommunikere med og arbejde med forskellige projekter. Samtidig har de nedsat bevægelighed, så kunstværkerne på udstillingen er skabt digitalt ved hjælp af øjenstyring, hovedmus eller touch på en tablet.

Udstillingen er delt op i to dele. Den ene halvdel består af en række kunstværker, hvor borgerne har haft fokus på at udforske mulighederne for at skabe kunst ved hjælp af deres elektroniske kommunikationshjælpemidler. Til nogle af kunstværkerne hører også en video til, som viser og beskriver den mere tekniske del af, hvordan kunstværkerne er blevet til.

Den anden del af udstillingen har temaet ”Lys i mørke”, hvor man kan se borgernes forskellige tolkninger af temaet. De i alt 18 kunstværker er udstillet til og med juli og er alle til salg i et begrænset oplag. 

Til begge åbninger vil de fem kunstnere præsentere tankerne bag udstillingen og deres kunstværker.

Kom og få et glas bobler d. 26. maj, se de smukke kunstværker og tag en snak med de fem unge kunstnere. Alle er velkomne!

Læs mere om IKT-linjen her

 Billede af invitation_400x600px