Fysioterapeut søges til barselsvikariat

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? 

Center for Specialterapi søger en fysioterapeut til et barselvikariat på 35 timer med ansættelse fra d. 1. august 2023 til 31. maj 2024 med mulighed for forlængelse.

I Center for Specialterapi yder vi fysio- og ergoterapi til voksne med særlige behov. Målgruppen spænder vidt og derfor vil dine arbejdsopgaver kræve en bred vifte af de fysioterapeutiske redskaber.

Vi arbejder ud fra målsætningen: Med nysgerrighed og respekt for den enkeltes livsbetingelser skaber vi rammer for udvikling af potentiale. Vi arbejder helhedsorienteret og på tværs af faggrupper for at sikre, at borgerne opnår størst mulig trivsel.

Behandlingen foregår i vores lokaler på Bank Mikkelsens Vej 1 i Gentofte samt på bo- og dagtilbud forskellige steder i Storkøbenhavn. Vi tilstræber, at vi mødes dagligt med kollegaer.

Du bliver en del af et team på syv fysioterapeuter og tre ergoterapeuter. Vi er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, hvor vi fungerer som et selvstændigt team med en funktionsleder.

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC er fire år i træk blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige terapeutiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Vores forventninger til dig:

• Du brænder for at arbejde med vores målgruppe
• Du har en faglig nysgerrighed, der gør, at du kan omsætte din teori til funktionel praksis
• Du kan selv strukturere din hverdag 
• Du har erfaring med at arbejde i pædagogiske miljøer, men det er ikke et krav
• Du er åben og kan sætte dig selv i spil fagligt og personligt på mange forskellige måder i arbejdet med borgerne.

Hvad kan vi tilbyde?

• En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med godt 116 medarbejdere og et fantastisk arbejdsmiljø
• En arbejdsplads i konstant udvikling og med et højt fagligt ambitionsniveau
• En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger på alle niveauer.

Sammen skaber vi hverdagssejre

I Center for Specialterapi reflekterer vi sammen over vores pædagogiske tilgang til borgerne. Vi skaber relationer og motivation for behandling hos borgerne ved hjælp af tålmodighed, tillid og tilpasning. Vi arbejder efter følgende tre værdier: Alle mennesker har potentiale for udvikling - Individet i centrum, ikke dets handicap - Mennesker med handicap har krav på specialiseret faglighed.

Kan du se dig selv i denne beskrivelse, så send os din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende aftaler. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen.

Vi holder første runde af ansættelsessamtaler d. 13. juni 2023 og anden runde d. 15. juni 2023. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist onsdag den 8. juni 2023 kl. 12.00. Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Camilla Birch Johansson på mail: cajo@gentofte.dk eller tlf.: 51 41 82 55.