Initiativrige socialpædagoger søges til Birkegården

Er du god til at få idéer og sætte handling bag? Brænder du for at give mennesker med særlige behov nye muligheder i livet? Og vil du være med til at arbejde med læring på Danmarks Bedste Arbejdsplads? Så er du måske én af vores to nye kolleger.

Vi søger to socialpædagoger til vores aktivitets- og samværstilbud ”Birkegården”, der vil være med til at skabe de bedste rammer for udvikling hos borgerne og en kultur med høj faglighed, et stærkt fællesskab og masser af arbejdsglæde. 

Vi er inde i en proces med at tegne Birkegårdens nye pædagogiske profil og kultur. Vi håber, at du har lyst til at være med – og gerne har erfaring med at starte nye tilbud op. Vi lover masser af indflydelse på både indhold, struktur og dagligdagen og en alsidig og engageret personalegruppe med masser af humor. 

Begge stillinger er på 37 timer med ansættelse per hhv. 1. juli og 1. august 2023. 

Om Birkegården

Birkegården er et aktivitets- og samværstilbud for 20 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Borgerne er delt op i mindre grupper, og alle har behov for støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. Vi ser på den enkelte borgers kompetencer, behov og interesser, yder omsorg og tilbyder aktiviteter, der både tilgodeser og udvikler den enkelte og gruppen.

Nye rammer – nye muligheder

Vi bor pt. i en stor herskabsvilla, men skal flytte i nye og større lokaler i Villa Bagatelle på Jægersborg Allé 147 i Gentofte i år 2024. Villa Bagatelle er en fredet bygning i to etager med fuld kælder. Her får vi bl.a. en stor gymnastiksal og en dejlig lukket have, som giver helt nye muligheder for fysiske aktiviteter og fællesskaber for borgerne. 

Alle kan udvikle sig

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer og præferencer. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. Vi dokumenterer ved hjælp af Sensum Bosted, og alle borgere har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads

Birkegården er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, som de sidste fire år er blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere tre gange om året til fælles læring. 

På Birkegården bliver du en del af et team på seks medarbejdere og får derudover godt 100 kolleger på hele JAC at sparre med.  

Vores forestillinger om dig:

Du har en pædagogisk uddannelse
Du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
Du er initiativrig og kreativ
Du kan lide at igangsætte fysiske aktiviteter, både ude og inde
Du er god til skriftlig kommunikation og har erfaring med at arbejde med dokumentation
Du har lyst til at være med til at udvikle Birkegården som tilbud og JAC som organisation
Du har kørekort til bil, da vi har en bus til rådighed hver onsdag.

Hos os får du:

En dynamisk, spændende og uhøjtidelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
En åben og engageret personalegruppe med masser af humor
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der arbejder for at sætte nye standarder for arbejdet med borgerne
Personalegoder, fx adgang til træningsfaciliteter. 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 14. maj 2023 kl. 23.59. Vi holder første samtalerunde mandag d. 22. maj og anden samtalerunde torsdag d. 25. maj.  
Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på mail: mpj@gentofte.dk eller tlf.: 51 41 88 55.

Læs mere om Birkegården her