Støt en god sag!

Alle har et hjerte, men ikke alle har et handicap. Udeliv og Samvær har sat som mål at samle 10.000 kr. ind til Hjerteforeningen.

Billede af borgere og personale i Udeliv og Samvær, der krydser vej

Vores aktivitets- og samværstilbud ’Udeliv og Samvær’ har noget på hjerte. De syv borgere og fire personaler går hver dag ca. 10-12 km, året rundt og uanset vejr og vind. Naturen og det offentlige rum bliver brugt til at arbejde med at udvikle borgernes kompetencer.

En af dem har fået problemer med hjertet. Derfor har de startet en indsamling til Hjerteforeningen. Samtidig vil de gerne bruge deres ture til at vise, at selv om man har en handicap, kan man stadig gøre noget for andre. Og at man som minoritetsgruppe kan hjælpe en anden minoritetsgruppe.

Målet er at indsamle 10.000 kr. 

Vil du støtte?

Vil du hjælpe Udeliv og Samvær med at komme i mål med de 10.000 kr. og vise, at alle kan bidrage og gøre en forskel? Så kan du støtte indsamlingen på Hjerteforeningens hjemmeside via linket til højre (på computer) eller i bunden (på telefon). Alle donationer er velkomne og bliver taget imod med kyshånd. På forhånd tusind tak!

Vil du donere per gået kilometer?

Udeliv og Samvær synes, at det kunne være en god og sjov motivation for dem at kunne bruge deres kilometer i benene hver dag til at støtte den gode sag. Så hvis du har lyst til at donere fx 1 kr. eller et andet beløb per gået kilometer, så kontakt os på mail: pdu@gentofte.dk.

Læs mere om Udeliv og Samvær her

 

 

Støt Udelivs indsamling

Hjerteforeningens logo

Vil du hjælpe Udeliv og Samvær med at komme i mål med de 10.000 kr.? Så støt deres indsamling på Hjerteforeningens hjemmeside. Alle beløb er velkomne, og alle beløb tæller. På forhånd tusind tak!