Klubmedarbejder søges til STU Nextjob

Er du på jagt efter et spændende job, hvor du både kan bruge dine sociale kompetencer og få erfaring med det pædagogiske arbejde? Så har vi jobbet!

STU Nextjob søger en medarbejder til at være pædagogisk støtte i undervisningen to dage om ugen og i forlængelse heraf stå for to eftermiddage i vores klubtilbud samt en aften hver anden uge Ansættelsen er per 16. januar 2023 og frem til og med 30. juni med mulighed for forlængelse. 

STU Nextjob er en treårig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse i Gentofte Kommune for unge med indlæringsvanskeligheder, angst, ADHD, autisme eller andre særlige behov. Vi har op til 16 elever, der dagligt går i skole fra kl. 9-14. Uddannelsen indeholder både faglig undervisning og praktikker på arbejdsmarkedet. Efter skoletid har eleverne mulighed for at fortsætte i klubben tre dage om ugen fra kl. 14-17(20). 

Du bliver en del af et lille team, hvor du er med til at gøre en forskel for en gruppe søde unge mennesker med forskellige behov og udfordringer. Du får masser af ansvar og indflydelse – og selvfølgelig den nødvendige oplæring. Din arbejdstid er mandag og fredag kl. 08.30-17.00 og hver anden onsdag fra kl. 14-20. I alt 17-23 timer om ugen. 

Klubben og skolen har åbent samme uger som skolerne i Gentofte Kommune. Der deltager pt. 3-7 elever hver klubdag. Klubben ligger i samme lokaler som skolen på Hartmannsvej 23 i Hellerup.

Om stillingen

I undervisningen har du en støttende funktion. 
I klubben står du for at arrangere aktiviteter for eleverne som fx at tage på tur, spille spil, bage kage, lave mad mv.
Der kan en sjælden gang være behov for, at du er vikar i undervisningen i STU Nextjob eller i Nextjobs øvrige tilbud. Dette vil være ekstra timer.

Om dig

Du interesserer dig for pædagogisk arbejde med unge, der har kognitive udfordringer og læser gerne pædagogik, psykologi, til lærer eller pædagog, men det er ikke et krav 
Du er fleksibel i forhold til eventuelle ekstra arbejdsdage, hvis behovet opstår 
Du er igangsætter, kan tage ansvar og synes, at det er sjovt at arbejde med unge mennesker 
Du skal have kørekort.

Sådan søger du

Stillingen er besat.

Læs mere om STU Nextjob på www.nextjob.dk

STU Nextjob er en del af Nextjob, som tilbyder uddannelse, kompetenceudvikling, jobformidling og beskæftigelse til mennesker med særlige behov. Nextjob er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret i Gentofte Kommune.