Socialpædagog med høj faglighed søges til Struktur og Samvær

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker? Har du lyst til at være med til at give en sårbar målgruppe livskvalitet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Vores aktivitets- og samværstilbud ’Struktur og Samvær’ søger en socialpædagog til et barselsvikariat 35 timer om ugen. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar og løber til og med 31. august 2023 – med mulighed for forlængelse. Du bliver en del af et team på fire personaler, og vi drømmer om, at du er innovativ, energisk og har kreative evner, som kan bringes i spil i det pædagogiske arbejde. 

Om Struktur og Samvær

Struktur og Samvær er et aktivitets- og samværstilbud for voksne mennesker med en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, ASF og en varig funktionsnedsættelse. Vi har pt. syv borgere, hvoraf flere har psykiske problematikker, befinder sig på et tidligt udviklingstrin, er sensible og kommunikationssvage. Vi har faste, genkendelige rammer og en overordnet struktur i vores hverdag. Målet er at give borgerne en indre ro, så de kan rumme sig selv og andre samtidig med, at vi udfordrer dem og udvider deres horisont. Musik og kreative sysler er vigtige elementer i vores dagligdag, som vi bruger i vores pædagogiske arbejde.

Struktur og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune. På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Vi arbejder både med fordybelse og fysisk bevægelse, derfor har vi aktiviteter i og uden for huset. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. 

Danmarks Bedste Arbejdsplads

JAC er de sidste fire år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye kolleger. Samtidig har vi gode muligheder for faglig udvikling. 

Vi ønsker, at du:

Er uddannet pædagog og gerne har erfaring med målgruppen
• Både kan arbejde selvstændigt og tæt sammen med os andre i teamet og på tværs af organisationen 
Er fysisk og psykisk robust
Er fagligt velfunderet 
Besidder en god portion humor og formår at se det store i det små
Kan arbejde selvstændigt med borgerne i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte 
Kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
Er tydelig i din kommunikation med borgerne og kan sætte grænser

Vi kan tilbyde:

Ansættelse på Danmarks Bedste Arbejdsplads
En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
En arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen
En spændende og afvekslende dagligdag.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 8-15.00 mandag til fredag. Vi holder personalemøder hver anden onsdag kl. 15.00-17.00.

Løn og ansættelsesvilkår 

Den aflønnes efter SL’s overenskomst for socialpædagoger. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. 

Vi afholder samtaler d. 16. december og anden samtaler d. 20. december 2022.

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Pernille Damm Naumann på tlf.: 21 35 07 38. Du kan læse mere om Struktur og Samvær her

Sådan søger du 

Der er ansøgningsfrist d. 14. december 2022 kl. 12.00. Du søger stillingen via linket her