Sansning og Samvær søger to socialpædagoger

Brænder du for at give mennesker med særlige behov nye muligheder i livet? Og vil du være med til at arbejde med sansestimulering og læring på Danmarks Bedste Arbejdsplads? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Der er stor borgersøgning til vores aktivitets- og samværstilbud ”Sansning og Samvær”, så vi nu udvider tilbuddet med endnu en gruppe. Derfor søger vi to socialpædagoger til to faste stillinger på 30-37 timer med tiltrædelse 1. januar eller 1. februar 2023. 

Om Sansning og Samvær

Sansning og Samvær er et højt specialiseret tilbud for borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen 18-66 år. En del af borgerne er kørestolsbrugere, og alle har behov for særlig støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. Samtidig har de brug for hjælp til personlig pleje og andre daglige funktioner.

I Sansning og Samvær arbejder vi ud fra den enkelte borgers behov, ønsker og interesser. Vi har en rød tråd i alt vores pædagogiske arbejde, der handler om at skabe personlig udvikling, læring og trivsel hos borgerne. Det gør vi gennem bl.a. sansestimulation, sang, musik, udflugter og små ture. Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger i planlægningen af tilbuddets dagligdag og bruger mange former for kommunikation som fx enkelte ord, mimik, lyde, kropssprog og billedmateriale/konkreter.

Alle kan udvikle sig

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som Sansning og Samvær er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer og præferencer. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af et stort team på 12 medarbejdere, der er inddelt i 3 grupper, og får derudover 100 kolleger på hele JAC at sparre med.  
Vi bor i lokaler, der er specialindrettet til målgruppen med bl.a. flex-solorum, som tæller et rum med kuglebassin, et skovrum, et fokusrum, et gyngerum og et musikrum.
Du skal stå for at tilrettelægge dagen for den/de enkelte borgere
Du skal støtte borgerne i daglige aktiviteter, herunder spisning og hygiejne
Du skal stå for at planlægge og gennemføre aktiviteter for borgerne som fx gåtur, håndspa, sansestimulation mv.
Du skal dagligt dokumentere vedr. borgernes trivsel, læring og udvikling
Du får kontaktpædagogansvar for to-tre borgere og er hovedansvarlig for opsætning og opfølgning på borgernes udviklingsmål 
Du skal samarbejde med pårørende, botilbud og eksterne samarbejdspartnere omkring vores borgere
Du skal have lyst til at bidrage med at udvikle Sansning og Samvær som tilbud og JAC som organisation.

 

Bliv en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads

JAC er de sidste fire år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere til fælles læring. 

Vores forestillinger om dig:

• Du har en pædagogisk uddannelse og er god til at begrunde din faglighed
• Du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
• Du er initiativrig og kreativ
• Du har erfaring med eller har lyst til at arbejde med sanseintegration og totalkommunikation
• Du er god til at samarbejde
• Du er fysisk er i stand til at varetage borgernes plejebehov, fx ved lift og forflytninger
• Du kan håndtere borgere, der til tider kan reagere fysisk og verbalt uhensigtsmæssigt.

Hos os får du:

• En dynamisk, spændende og uhøjtidelig arbejdsplads med et fantastisk arbejdsmiljø
• En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
• En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der arbejder for at sætte nye standarder for arbejdet med borgerne
• Personalegoder, fx adgang til træningsfaciliteter. 

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden ligger mellem kl. 07.30-15.00 i hverdagene. Vi holder månedlige personalemøder mellem klokken 15.00 og 17.00. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 20. november kl. 23.59. Vi holder første runde af ansættelsessamtaler d. 23. november og anden runde d. 25. november 2022.
Du søger stillingen via linket her 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Pernille Naumann på mail: pdu@gentofte.dk eller tlf.: 21 35 07 38.