Socialpædagog med interesse for velfærdsteknologi søges til IKT-linjen

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker med handicap, der benytter alternativ og supplerende kommunikation (ASK)? Og har du lyst til at være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? 

IKT-linjen, som er et aktivitets- og samværstilbud, søger en socialpædagog med velfærdsteknologisk interesse til en 30 timers stilling pr. 1. januar 2023. IKT står for informations- og kommunikationsteknologi, og IKT-linjen har pt. fem borgere, der benytter ASK i form af talemaskiner og iPads. Du kommer til at arbejde i et tværfagligt team med tre andre kollegaer. 

Om stillingen

Borgerne i IKT-linjen har et vist kognitivt funktionsniveau, men er udfordrede på deres fysiske funktionsnedsættelser. Derfor har vi skarpt fokus på velfærdsteknologi, der kan være med til at give den enkelte borger et mere selvstændigt liv. Vi arbejder med, hvordan borgerne kan udvikle sig og understøtte deres faglige og sociale kompetencer gennem de velfærdsteknologiske muligheder. 
Målet er at give borgerne en arbejdsidentitet, hvor det bliver naturligt for dem at deltage aktivt i hverdagen. Borgerene bruger deres særlige kommunikationsformer til at løse arbejdsopgaver som bl.a. at producere videoer, holde oplæg og teste velfærdsteknologi. Vi arbejder meget projektorienteret og beskæftiger os med forskellige emner, der er med til at skabe værdi og nye muligheder for borgerne. 

Individuelle læringsforløb

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som IKT-linjen er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle borgere skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde.

Vi dokumenterer ved hjælp af Sensum Bosted, suppleret af vores egne dokumentationsredskaber. Alle borgere har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC er de sidste fire år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere tre gange om året til fælles læring. Vi er en arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Om dig 

Du har en pædagogisk uddannelse og kan sætte din pædagogiske viden i spil, men kan også være åben og lære af andre faglige perspektiver
Det er ikke et krav, at du er en ”haj” til IT, men vi har en forventning om, at du kan støtte op om borgernes brug af deres talemaskiner og motivere dem til eksempelvis at indgå i sociale interaktioner
Du er tålmodig og kan hjælpe med at skabe ro, så borgerne kan koncentrere sig og have fokus på arbejdsopgaverne 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Flere af borgerne elsker sang og musik, så er du musikalsk og kan eventuelt spille på et instrument, er det et plus 
Du er god til at motivere og kan se udviklingspotentialerne hos borgerne
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da alle borgerne har brug for hjælp
Det er en fordel, hvis du har erfaring med borgere, der benytter ASK. 

Hvad kan vi tilbyde?

Et velfungerende team med masser af idéer og et højt fagligt niveau 
Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
Ny viden og faglig udvikling inden for det velfærdsteknologiske område
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
Gode arbejdsforhold og personalegoder, fx adgang til træningsfaciliteter.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 30 timer. På sigt kan der blive mulighed for flere timer. Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-14.30 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist søndag d. 13. november kl. 23.59 2022. Vi holder første samtalerunde d. 22. november og anden samtalerunde d. 24. november 2022. 
Du søger stillingen som socialpædagog på IKT-linjen via linket her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55 eller mail: mpj@gentofte.dk.

Du kan læse mere om IKT-linjen her