Julemarked på JAC

Kom til årets hyggeligste julemarked lørdag d. 26. november kl. 10.00-15.00 på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Vi sælger håndlavet brugskunst, unika julepynt, genbrugsting, julemad og har masser af aktiviteter for børn.

Kom og køb julegaverne i god tid, når vi slår dørene op til vores årlige julemarked på JAC. 

Unikaprodukter

Vi har smukke krus, kander, skåle, urtepotteskjulere og meget mere i keramik. Vi har håndvævede viskestykker, tørklæder og tasker. Vi har håndsnedkererede skærebrædder, smørknive og trommer. Vi har håndmalede julekort, unika julepynt, juledekorationer og pyntegrønt. Og meget, meget mere. Alle produkter er fremstillet i hånden af borgere med særlige behov. 

Aktiviteter for børn

Børn og barnlige sjæle kan slå sig løs i aktiviteter som fiskedam, tombola og kreativ workshop. Og så kommer julekonerne forbi med gaver til børnene.

Du kan få taget portrætfotos i Raatstof Medies fotostudie. 

Salg af julemad og lækkerier

Vi har salg af flæskestegssandwich, pølsehorn, vegetarmad, risalamande, æbleskiver, pandekager, gløgg og meget mere. 

Kor og luciaoptog

Sandtoftens kor synger julen ind i Café Nema kl. 10.40. Senere bliver julemarkedet krydret med juletoner fra luciaoptog kl. 13.00. 

Tag familie og venner under armen og kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Det hele sker på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Der er gratis adgang. Vi tager MobilePay og Dankort. 

Vi glæder os til at se jer!

Billede af invitation til julemarked på JAC side 1     Billede af invitation til julemarked på JAC side 2