Keramiker med hjertet på rette sted søges

Er du kreativ og kan lide at arbejde med mennesker og lære fra dig? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi søger en keramiker mere til vores aktivitets- og samværstilbud ’Kreativitet og Samvær’ per 1. september 2022 til en stilling på 30 timer. I tilbuddet er vi, med dig, syv personaler til 30 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, som du skal være med til at give et meningsfuldt og udviklende aktivitetstilbud.

Om stillingen

Kreativitet og Samvær er et produktionsværksted og samværstilbud i ét. Vi har en bred vifte af kreative aktiviteter centreret om keramikproduktion, anledningskort og forskellige håndlavede produkter. Sammen med en anden keramiker skal du stå for keramikproduktionen sammen med borgerne. Vi producerer hovedsageligt brugsting, som vi primært drejer eller støber, og som bliver solgt videre til virksomheder og private. Du skal have lyst til at lære fra dig og være med til at videreudvikle vores produkter og design.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde, den kreative produktion og den daglige drift i tilbuddet.

Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Kreativitet og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der de sidste fire år er blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere tre gange om året til fælles læring. 

Om dig

Du har erfaring med keramikproduktion, og det er en fordel at have drejeerfaring
Du har gerne erfaring med det pædagogiske område og kender til målgruppen, men det er ikke et krav
Du er innovativ og kreativ 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
Masser af indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist onsdag d. 15. juni 2022 kl. 12.00.Send din ansøgning elektronisk via linket her: Gå til ansøgningsformular 
Vedhæft gerne eksempler på dine keramiske færdigheder.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen. 

Vi holder første ansættelsessamtalerunde d. 22 juni og anden samtalerunde 29 juni.

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen, mpj@gentofte.dk eller tlf.: 51 41 88 55.

Læs mere om Kreativitet og Samvær her