Vikarer søges

Er du på jagt efter et vikarjob eller et sommerferiejob? Og har du lyst til at gøre en forskel for borgere med særlige behov på Danmarks Bedste Arbejdsplads?

Vi søger tilkaldevikarer og sommerferievikarer til hele JAC, men især til vores aktivitets- og samværstilbud.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi er de sidste to år i træk blevet kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads, og du får over 100 søde kolleger, en arbejdsplads med et stærkt fællesskab, tårnhøj faglighed, en sjov hverdag og mulighed for at prøve kræfter med det pædagogiske arbejde i en organisation, der har en 90 % ledelsesløs organisering. 

Hvad forventer vi?

At du er et ordentligt og ansvarligt menneske 
At du kan arbejde i dagtimerne i hverdagene (primært i tidsrummet kl. 9.00-15.00).
Ønsker du at være tilkaldevikar, skal du gerne kunne starte med det samme.
Ønsker du at være sommerferievikar, skal du kunne arbejde mindst tre uger i juli og august. Herudover skal du kunne deltage i oplæring tre hverdage inden sommerferien. 

Hvad skal du gøre?

Du skal tilmelde dig vores informationsmøde, der afholdes d. 26. april kl. 15.00-16.30 på Bank Mikkelsens Vej 17 i Gentofte. Her kan du finde ud af, om jobbet som vikar på JAC er noget for dig. På mødet vil vi fortælle om, hvad jobbet som vikar indebærer. Medbring gerne et overblik over, hvornår du kan arbejde. Det vil sige, at du ikke skal sende en ansøgning til os.

Vi holder en kort samtale med dig i forbindelse med informationsmødet og kontakter dig efterfølgende og fortæller, om du har fået et vikarjob på JAC. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Du skal tilmelde dig til informationsmødet senest fredag d. 22. april kl. 12.00 til funktionsleder Pernille Naumann på pdu@gentofte.dk. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i informationsmødet, men alligevel gerne vil i betragtning som vikar på JAC, så skriv til Pernille. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om JAC's forskellige dagtilbud her