Engagerede pædagoger søges til Birkegården

Brænder du for at give mennesker med særlige behov nye muligheder i livet? Og vil du være med til at skabe rammer for læring og udvikling hos borgerne på Danmarks Bedste Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger to socialpædagoger til vores aktivitets- og samværstilbud ’Birkegården’. Begge stillinger er på 37 timer med ansættelse hhv. per 1. maj og per 1. juni 2022. 

Om Birkegården

Birkegården er et aktivitets- og samværstilbud for op til 29 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Alle har behov for støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. 

Vi bor i en stor herskabsvilla med højt til loftet, lyse rum og en stor have. Vi har en neuropædagogisk tilgang og arbejder ud fra den enkelte borgers kompetencer, behov og interesser. Borgerne er delt op i mindre grupper, og dagligdagen er centreret omkring musik og forskellige kreative og fysiske aktiviteter.
 
Birkegården er i 2022 blevet en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret i Gentofte og er ved at udarbejde en ny pædagogisk profil for tilbuddet. Du skal være med til at tegne den nye profil og får masser af indflydelse på indhold, struktur og dagligdagen.

Alle kan udvikle sig

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer og præferencer. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads

JAC er de sidste tre år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere tre gange om året til fælles læring. 

Du bliver en del af et team på seks medarbejdere i dit daglige arbejde, men får over 100 kolleger på hele JAC at sparre med.  

Vores forestillinger om dig:

• Du har en pædagogisk uddannelse
• Du har erfaring med neuropædagogik 
• Du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
• Du er initiativrig og kreativ 
• Du skal kunne lide at være ude og igangsætte fysiske aktiviteter 
• Du er god til at samarbejde
• Du  kan arbejde selvstændigt med borgerne i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte 
• Du har lyst til at bidrage til at udvikle Birkegården som tilbud og JAC som organisation. 

Hos os får du:

• En dynamisk, spændende og uhøjtidelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
• En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
• En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der arbejder for at sætte nye standarder for arbejdet med borgerne
• Personalegoder, fx adgang til træningsfaciliteter. 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Vi holder første samtalerunde d. 23. marts og anden samtalerunde d. 25. marts.  

Sådan søger du:

Der er ansøgningsfrist søndag d. 20. marts kl. 22.00. Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55 eller mail: mpj@gentofte.dk.