Ambitiøs socialpædagog, SOSU'er eller psykomotorisk terapeut søges til Sansning og Samvær

Brænder du for at give mennesker med særlige behov nye muligheder i livet? Og vil du være med til at arbejde med sansestimulering og læring på Danmarks Bedste Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en ny kollega til vores aktivitets- og samværstilbud ’Sansning og Samvær’ til en fast 37 timers stilling med ansættelse per 1. februar 2022. 

Om Sansning og Samvær

Sansning og Samvær er et højt specialiseret pædagogisk tilbud for 20 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen 18-66 år. En del af borgerne er kørestolsbrugere, og alle har behov for særlig støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. Samtidig har de brug for hjælp til personlig pleje og andre daglige funktioner.

I Sansning og Samvær arbejder vi ud fra den enkelte borgers behov, ønsker og interesser. Vi har en rød tråd i alt vores pædagogiske arbejde, der handler om at skabe personlig udvikling, læring og trivsel hos borgerne. Det gør vi gennem bl.a. sansestimulation, sang, musik, udflugter og små ture. Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger i planlægningen af tilbuddets dagligdag og bruger mange former for kommunikation som fx enkelte ord, mimik, lyde, kropssprog og billedmateriale/konkreter.

Alle kan udvikle sig

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som Sansning og Samvær er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer og interesser. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af et team på ni medarbejdere i dit daglige arbejde, men får over 100 kolleger på hele JAC at sparre med.  
Vi bor i nyrenoverede lokaler på 350 m2, der er specialindrettet til målgruppen med bl.a. fem flex-solorum, som tæller et rum med kuglebassin, et skovrum, et fokusrum, et gyngerum og et musikrum.

Du skal stå for at tilrettelægge dagen for den/de enkelte borgere
Du skal støtte borgerne i daglige aktiviteter, herunder spisning og hygiejne
Du skal stå for at planlægge og gennemføre aktiviteter for borgerne som fx gåtur, håndspa, sansestimulation mv.
Du skal dagligt dokumentere vedr. borgernes trivsel, læring og udvikling
Du får kontaktpædagogansvar for to-tre borgere og er hovedansvarlig for opsætning og opfølgning på borgernes udviklingsmål 
Du skal samarbejde med pårørende, botilbud og eksterne samarbejdspartnere omkring vores borgere
Du skal have lyst til at bidrage med at udvikle Sansning og Samvær som tilbud og JAC som organisation.

Bliv en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads

JAC er de sidste tre år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj faglighed og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Du er fx med til at udtænke organisationens strategi, styre økonomien og rekruttere nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse og har eksterne oplægsholdere tre gange om året til fælles læring. 

Vores forestillinger om dig:

• Du har en pædagogisk uddannelse eller lignende og er god til at begrunde din faglighed
• Du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
• Du er initiativrig og kreativ
• Du har erfaring med eller har lyst til at arbejde med sanseintegration og totalkommunikation
• Du er god til at samarbejde
• Du er fysisk er i stand til at varetage borgernes plejebehov, fx ved lift og forflytninger
• Du kan håndtere borgere, der til tider kan reagere fysisk og verbalt uhensigtsmæssigt.

Hos os får du:

• En dynamisk, spændende og uhøjtidelig arbejdsplads med et fantastisk arbejdsmiljø
• En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
• En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der arbejder for at sætte nye standarder for arbejdet med borgerne
• Personalegoder, fx adgang til træningsfaciliteter 

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden ligger mellem kl. 07.30-15.00 i hverdagene. Vi holder månedlige personalemøder mellem klokken 15:00 og 17:00. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 12. december 2021 kl. 22.00. 

Vi holder første samtalerunde d. 15. december og anden samtalerunde d. 17. december. 

Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte funktionsleder Pernille Dan Naumann på pdu@gentofte.dk, tlf.: 21 35 07 38.

Læs mere om Sansning og Samvær her