Julemarked på JAC

Kom til årets hyggeligste julemarked lørdag d. 27. november kl. 10.00-15.00 på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Vi sælger håndlavet brugskunst, unika julepynt, genbrugsting, julemad og har masser af aktiviteter for børn.

Billede af juletræer i keramik og drivtømmer

Kom og køb julegaverne i god tid, når vi slår dørene op til vores årlige julemarked på JAC. 

Vi har smukke krus, kander, skåle, urtepotteskjulere og meget mere i keramik. Vi har håndvævede viskestykker, tørklæder og tasker. Vi har håndsnedkererede skærebrædder, knivholdere, smørknive og trommer. Vi har håndmalede julekort, unika julepynt, juledekorationer og pyntegrønt. Og meget, meget mere. Alle produkter er fremstillet i hånden af borgere med særlige behov. 

Børn og barnlige sjæle kan slå sig løs i aktiviteter som hoppeborg, balancebane, fiskedam og byg-selv-juledekoration/julepynt-workshop, og så kommer julekonen forbi med gaver til børnene.

Du kan få taget portrætfotos i Raatstof Medies fotostudie. 

Vi har salg af flæskestegssandwich, grillpølser, vegetarmad, græskarsuppe, risalamande, æbleskiver, pandekager, gløgg og meget mere. 

Sandtoftens kor synger julen ind i Café Nema kl. 10.45. Senere bliver julemarkedet krydret med juletoner fra luciaoptog kl. 13.00, mens en hyggepianist spiller hele dagen i Café Nema. 

Tag familie og venner under armen og kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Der er gratis adgang! Vi tager MobilePay og Dankort. 

Vi glæder os til at se jer!