Socialpædagog med kompetencer inden for videoproduktion søges

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker? Har du erfaring med videoproduktion? Og har du lyst til at være en del af en fantastisk arbejdsplads?

Raatstof Medie søger en passioneret socialpædagog til et barselsvikariat fra d. 1. december 2021 til d. 30. juni 2022, 37 timer om ugen. 

Raatstof Medie er et beskyttet beskæftigelsestilbud, hvor borgere med særlige behov kan arbejde og udvikle sig inden for en bred vifte af opgaver inden for video, lyd, foto og layout. Raatstof Medie fungerer som en mindre medievirksomhed og løser opgaver både for eksterne kunder og internt for JAC. Tilbuddet har sit eget professionelle web- og fotostudie, der er specialindrettet og handicapvenligt, så alle borgere kan deltage. 

Om stillingen

Din rolle vil være at stå for gruppen af borgere, der arbejder med produktion af video. Du skal igangsætte og oplære borgerne i at optage videoer og efterfølgende redigere disse, strukturere deres opgaver og give dem pædagogisk støtte og vejledning undervejs i arbejdet. Raatstof Medie varetager også større opgaver for eksterne kunder, som både kan være film og grafisk arbejde, hvor du skal samarbejde med de to andre personaler i Raatstof Medie om at løse dem. 

Har du erfaring med at optage og producere lyd som fx podcasts og er vant til at begå dig i et lydstudie, er det et plus, da Raatstofs borgere også arbejder med lydproduktion, som du skal være med til at understøtte. Derudover skal du være med til at udarbejde pædagogisk dokumentation på borgerne og generelt indgå i det daglige produktionsarbejde i Raatstof Medie. 

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Alle borgere får derfor tilbudt strukturerede læringsforløb i fx videoproduktion, lydproduktion og grafisk arbejde som en del af deres dagtilbud for at give dem nye muligheder i livet. 

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads de sidste tre år i træk. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Hvem er du?

Du har en pædagogisk uddannelse eller stor erfaring inden for området
Du har erfaring med videoproduktion
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med både sagsbehandlere, pårørende og kolleger
Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?

Ansættelse på Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der sætter nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 

Arbejdstiden ligger primært mellem kl. 7.30 -15.00 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 20. oktober kl. 12.00. Du søger stillingen via linket her

Vi holder første samtalerunde d. 26. oktober 2021 og anden samtaler d. 28. oktober. 

Vil du vide mere? 

Du kan læse mere om Raatstof Medie her på siden. Gå til side om Raatstof Medie.

Du kan se eksempler på Raatstof Medies arbejde på deres hjemmeside. Gå til Raatstof Medies hjemmeside raatstof.dk her

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Raatstof Medie på tlf.: 45 28 03 46.