Socialpædagog søges til Udeliv og Samvær

Vil du være med til at give voksne mennesker med autisme nye muligheder i livet? Kan du lide at være ude i alt slags vejr? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega. 

Vi søger en socialpædagog til en 37 timers stilling i vores aktivitets- og samværstilbud ’Udeliv og Samvær’ per 1. december. 

I Udeliv og Samvær er der pt. syv borgere med særlige behov, primært autismespektrumsforstyrrelser. De har alle et omfattende behov for støtte til at indgå i sociale relationer og til at klare personlig hygiejne og ADL.

Om Udeliv og Samvær

Vores praksis i Udeliv og Samvær tager afsæt i udelivet. Vi bruger dagligt både byen og naturen som vores pædagogiske læringsrum til at arbejde med at øge borgernes selvstændighed, trivsel og kompetencer – og med deres inklusion i samfundet. Du skal derfor være indstillet på at være ude hver dag, uanset vejr. Vi går rigtig meget (8-12 km) og bruger offentlig transport til at komme rundt.  

Vi arbejder bevidst ikke med en fast daglig struktur og piktogrammer, men har en række genkendelige fixpunkter. Kernen i vores arbejde er tæt borgerkontakt og opdeling i små grupper, der gør, at vi hurtigt ser borgernes behov og kan skabe de optimale muligheder for situeret læring og udvikling. Arbejdet kræver, at du er nærværende og opmærksom på borgernes signaler og de muligheder, der opstår for læring, herunder at du evner at gribe disse muligheder.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene – og kan være med til at sætte dit præg på processen. 

Udeliv og Samvær ligger på Bank-Mikkelsens Vej 15 i Gentofte.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC er de sidste tre år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi gode muligheder for faglig udvikling. 

Vi søger en kollega, som:

Er uddannet pædagog og gerne har erfaring med målgruppen
Er fysisk og psykisk robust
Er fagligt velfunderet og samtidig sulten på fælles faglig udvikling og refleksion
Finder glæde ved at arbejde i uderummet – natur såvel som by
Kan håndtere, at din pædagogik kommer til skue i det offentlige rum
Kan arbejde selvstændigt med borgerne i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte.

Hvad kan vi tilbyde?

En arbejdsplads med et fantastisk arbejdsmiljø og fællesskab 
Ansættelse i et lille team med tre personaler 
Over 100 andre søde, engagerede og sjove kolleger
Stor indflydelse på dit daglige arbejde og masser af ansvar 
Rig mulighed for faglig udvikling
En arbejdsplads, der har en ambition om at sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-16.00 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 24. oktober kl. 12.00.

Du søger stillingen via linket til ansøgningsformularen her. 

Vi forventer at afholde første runde af ansættelsessamtaler d. 26. oktober og anden runde af samtaler d. 28. oktober.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Pernille Dam Naumann på mail: pdu@gentofte.dk eller tlf.: 21 35 07 38.

Du kan læse mere om Udeliv og Samvær her