Sansning og Samvær søger to pædagoger

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Kan du arbejde med sansestimulation og læring? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi søger to pædagoger til vores aktivitets- og samværstilbud ’Sansning og Samvær’ med ansættelse per 1. august 2021 til hhv. en fast 37 timers stilling og til et barselsvikariat på 37 timer frem til d. 1. marts 2022 med mulighed for forlængelse. Du må også gerne være ergoterapeut, psykomotorisk terapeut eller have anden relevant uddannelse.

Sansning og Samvær er et højt specialiseret tilbud for 20 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen 18-66 år. En del af borgerne er kørestolsbrugere, og alle har behov for særlig støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. Samtidig har de brug for hjælp til personlig pleje og andre daglige funktioner.

I Sansning og Samvær arbejder vi ud fra den enkelte borgers behov, ønsker og interesser. Vi har en rød tråd i alt vores pædagogiske arbejde, der handler om at skabe personlig udvikling, læring og trivsel hos borgerne i en neuropædagogisk forståelsesramme. Det gør vi gennem bl.a. sansestimulation, sang, musik, udflugter og små ture. Vi inddrager borgerne aktivt i planlægningen af tilbuddets dagligdag og bruger mange former for kommunikation som fx enkelte ord, mimik, lyde, kropssprog og billedmateriale/konkreter.

Alle kan udvikle sig

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som Sansning og Samvær er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer og interesser. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Vi bor i nyrenoverede lokaler på 350 m2, der er specialindrettet til målgruppen med bl.a. fem flex-solorum, som tæller et rum med kuglebassin, et skovrum, et fokusrum, et gyngerum og et musikrum.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC er de sidste tre år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Vi forventer:

• At du er pædagog, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut eller har en anden relevant uddannelse
• At du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
• At du er initiativrig og kreativ
• At du har erfaring med eller har lyst til at arbejde med neuropædagogik, sanseintegration og totalkommunikation
• At du er god til at samarbejde
• At du fysisk er i stand til at varetage borgernes plejebehov, fx ved lift og forflytninger
• At du kan håndtere borgere, der til tider kan reagere fysisk og verbalt uhensigtsmæssigt.

Vi kan tilbyde:

• En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
• En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
• Masser af indflydelse og mulighed for faglig udvikling
• En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden ligger mellem kl. 07.30-15.00 i hverdagene. Vi holder månedlige personalemøder mellem klokken 15:00 og 17:00. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Sådan søger du 

Der er ansøgningsfrist d. 21. juni 2021 kl. 12.00. Vi holder første samtalerunde d. 23. juni og anden samtalerunde d. 25. juni. 
Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Pernille Dam Naumann på mail: pdu@gentofte.dk eller tlf.: 21 35 07 38

Læs mere om Sansning og Samvær her