Center for Specialterapi søger fysioterapeut

Vil du være med til at skabe hverdagssejre for mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? 

I Center for Specialterapi søger vi en fysioterapeut til en 32 timers stilling med ansættelse d. 1. august 2021.

I Center for Specialterapi yder vi fysio- og ergoterapi til voksne med særlige behov. Målgruppen spænder vidt, og derfor vil dine arbejdsopgaver kræve en bred vifte af de fysioterapeutiske redskaber. Behandlingen foregår i vores lokaler på Bank Mikkelsens Vej 1 i Gentofte samt på bo- og dagtilbud forskellige steder i Storkøbenhavn. Vi tilstræber, at vi mødes dagligt med kollegaer.

Du bliver en del af et team på syv fysioterapeuter, tre ergoterapeuter og en administrativ medarbejder. Vi arbejder ud fra målsætningen: Med nysgerrighed og respekt for den enkeltes livsbetingelser skaber vi rammer for udvikling af potentiale. Vi arbejder helhedsorienteret og på tværs af faggrupper for at sikre, at borgerne opnår størst mulig trivsel.

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Vi er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, hvor vi fungerer som et selvstændigt team med en funktionsleder. JAC er de sidste tre år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Vores forventninger til dig:

• Du brænder for at arbejde med vores målgruppe
• Du har en faglig nysgerrighed, der gør, at du kan omsætte din teori til funktionel praksis
• Du kan selv strukturere din hverdag 
 • Du har erfaring med at arbejde i pædagogiske miljøer, men det er ikke et krav
• Du er åben og kan sætte dig selv i spil fagligt og personligt på mange forskellige måder i arbejdet med borgerne.

Hvad kan vi tilbyde?

• En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med godt 100 medarbejdere og et fantastisk arbejdsmiljø
• En arbejdsplads i konstant udvikling og med et højt fagligt ambitionsniveau
• En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger på alle niveauer.

Sammen skaber vi hverdagssejre

I Center for Specialterapi reflekterer vi sammen over vores pædagogiske tilgang til borgerne. Vi skaber relationer og motivation for behandling hos borgerne ved hjælp af tålmodighed, tillid og tilpasning. Vi arbejder efter følgende tre værdier: Alle mennesker har potentiale for udvikling - Individet i centrum, ikke dets handicap - Mennesker med handicap har krav på specialiseret faglighed.

Kan du se dig selv i denne beskrivelse, så send os din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende aftaler. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen.

Vi holder ansættelsessamtaler d. 21. juni og anden samtale d. 23. juni 2021. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist fredag d. 16. juni kl. 12.00. 

Du søger stillingen via linket her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fysioterapeut Lene Ravn Stein på tlf.: 24 61 28 75 eller lvs@gentofte.dk.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside centerforspecialterapi.dk