Pædagog søges til Bevægelse og Samvær

Kan du lide at være ude? Brænder du for at skabe rammer for udvikling til mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads? 

Vi søger en pædagog til en 32 timers stilling per 1. august 2021 i vores aktivitets- og samværstilbud ’Bevægelse og Samvær’. Bevægelse og Samvær er et lille tilbud for 8-9 borgere med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

I Bevægelse og Samvær er vores dagligdag bygget op omkring en række genkendelige fixpunkter som fx morgenfællesskab, udflugt og stillestund. Fixpunkterne bidrager til forudsigelighed, skaber tryghed og basis for udvikling.

Vi bruger naturen og det offentlige rum som læringsarena. Vi er hver dag på udflugt, altid i mindre grupper. På den måde kan vi bedre tilpasse borgernes aktuelle behov for udfordringer. Vi går 3-5 km dagligt. Vi arbejder målrettet med at styrke borgernes sociale, kropslige, personlige og sensoriske kompetencer. 

Vi lægger stor vægt på fælles faglig refleksion og et tæt samarbejde i hverdagen for at skabe de bedste rammer for vores borgere.

Individuelle læringsforløb

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det daglige pædagogiske arbejde omkring borgerne. 

Alle borgere har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter. Vi dokumenterer i EG Sensum Bosted og ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Bevægelse og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune. JAC er de sidste tre år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Om dig

• Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring med målgruppen, det er dog ikke et krav
• Du er fleksibel, tålmodig og har humoristisk sans
• Du er fagligt velfunderet
• Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
• Du skal kunne lide, at være ude i al slags vejr
• Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde og kendskab til EG Sensum Bosted er en fordel.

Hvad kan vi tilbyde?

• En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med godt 100 medarbejdere og et fantastisk arbejdsmiljø
• Masser af indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
• En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 32 timer. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen.
Vi holder første ansættelsessamtalerunde tirsdag d. 22. juni og anden samtalerunde torsdag d. 24. juni.

Sådan søger du:

Der er ansøgningsfrist fredag d. 11. juni 2021 kl. 12.00. Du søger ved at sende din ansøgning elektronisk via følgende link.
Gå til ansøgningsformular 

Vil du vide mere?

Læs mere om Bevægelse og Samvær her

Har du spørgsmål vedrørende stillingen; så kontakt venligst funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen, mpj@gentofte.dk, tlf.: 51 41 88 55.