Keramiker søges

Er du kreativ og brænder for at hjælpe mennesker videre i livet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Da vores ene keramiker er kommet ind på en videreuddannelse i udlandet, søger vi en ny keramiker til vores aktivitets- og samværstilbud ’Kreativitet og Samvær’ per 1. juli 2021 til en stilling på 37 timer. I tilbuddet er vi otte personaler til 30 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, som du kan være med til at give et meningsfuldt og udviklende aktivitetstilbud.

Om stillingen

Kreativitet og Samvær er et produktionsværksted og samværstilbud i ét. Vi har en bred vifte af kreative aktiviteter centreret om keramikproduktion, anledningskort og forskellige håndlavede produkter. Sammen med en anden keramiker skal du stå for keramikproduktionen sammen med borgerne. Derfor er det vigtigt, at du kan lære fra dig og samtidig har lyst til at udvikle vores produkter og design.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde, den kreative produktion og den daglige drift i tilbuddet.
Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Kreativitet og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der de sidste tre år er blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Om dig

Du har erfaring med keramikproduktion
Det er en fordel, hvis du har erfaring med det pædagogiske område og kender til målgruppen, men det er ikke et krav
Du er innovativ og kreativ 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
Masser af indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 37 timer. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen. 

Stillingen ønskes besat den 1. juli 2021. Vi holder første ansættelsessamtalerunde d. 18. maj og anden samtalerunde d. 20. maj.

Sådan søger du:

Der er ansøgningsfrist fredag d. 14. maj 2021 kl. 12.00. Du søger ved at sende din ansøgning elektronisk via følgende link. Du må gerne vedhæfte eksempler på dine færdigheder i keramik.
Gå til ansøgningsformular

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på mail: mpj@gentofte.dk eller tlf.: 51 41 88 55.

Læs mere om Kreativitet og Samvær her