Pædagog, der brænder for at arbejde med mennesker med særlige behov og velfærdsteknologi, søges

Vil du gøre en forskel for mennesker med handicap, der benytter alternativ og supplerende kommunikation (ASK)? Og har du lyst til at være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? 

IKT Raatstof er et aktivitets- og samværstilbud for fire borgere, der benytter ASK i form af talemaskiner og iPads. Tilbuddet er for nylig flyttet i nye og større lokaler og har i den forbindelse fået flere borgere. Derfor søger vi en socialpædagog til en 28 timers stilling pr. 1. april. 

Om stillingen

Borgerne i IKT Raatstof har alle fysiske udfordringer og mindre kognitive funktionsnedsættelser. Vi arbejder med at give borgerne en arbejdsidentitet og skabe de rette rammer, så borgernes kompetencer kommer i spil. Borgerne bruger deres særlige kommunikationsformer til at løse arbejdsopgaver som bl.a. at producere videoer, skrive artikler, holde oplæg og teste velfærdsteknologi. Samtidig har vi fokus på, hvordan borgerne kan udvikle og understøtte deres faglige kompetencer gennem de velfærdsteknologiske hjælpemidler. Ét af vores mål er også at lære borgerne at give deres mening til kende og deltage mere aktivt i hverdagen.

Din rolle vil være at stå for at skabe de rette rammer for udvikling af borgernes kompetencer og at udvælge og differentiere arbejdsopgaverne til borgerne sammen med to andre personaler. Det er ikke et krav, at du er en ”haj” til IT, men vi har en forventning om, at du kan støtte op om borgernes brug af deres talemaskiner og motivere dem til eksempelvis at indgå i sociale interaktioner. 

Individuelle læringsforløb

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som IKT Raatstof er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle borgere skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde.

Vi dokumenterer ved hjælp af Sensum Bosted, suppleret af vores egne dokumentationsredskaber. Alle borgere har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC er de sidste to år blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Om dig 

Du har en pædagogisk uddannelse
Du har erfaring med borgere, det benytter alternativ og supplerende kommunikation
Du er tålmodig og kan hjælpe med at skabe ro, så borgerne kan koncentrere sig og have fokus på arbejdsopgaverne 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du er god til at motivere og kan se udviklingspotentialerne hos borgerne
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da alle borgerne har brug for hjælp.

Hvad kan vi tilbyde?

• Ansættelse på Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
• Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
• En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 28 timer, men der kan på sigt blive mulighed for flere timer. Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-16.00 i hverdagene med en ugentlig fridag om onsdagen. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat den 1. april 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 6.

Vil du vide mere?

For mere information om stillingen kan du kontakte funktionsleder 
Maybritt Perlt Jeppesen, tlf.nr. 51 41 88 55, mail: mpj@gentofte.dk.

Du kan læse mere om IKT Raatstof her 

Søg stillingen

Der er ansøgningsfrist mandag d.1. februar kl. 12.00.
Søg stillingen via linket her