Nyheder 2021

Julemarked på JAC

21-10-2021

Kom til årets hyggeligste julemarked lørdag d. 27. november kl. 10.00-15.00 på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Vi sælger håndlavet brugskunst, unika julepynt, genbrugsting, julemad og har masser af aktiviteter for børn.

STU Nextjob søger innovativ og ansvarsbevidst lærer eller pædagog

07-10-2021

Vil du være med til at give unge med særlige behov nye kompetencer, gode oplevelser og et godt afsæt til at komme videre i livet? Og vil du være en del af en arbejdsplads med fleksible arbejdstider, et fantastisk arbejdsmiljø og masser af muligheder for udvikling? Så har vi jobbet!

Pædagog med høj faglighed søges til Struktur og Samvær

30-09-2021

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker? Har du lyst til at være med til at give en sårbar målgruppe livskvalitet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Socialpædagog søges til Udeliv og Samvær

27-09-2021

Vil du være med til at give voksne mennesker med autisme nye muligheder i livet? Kan du lide at være ude i alt slags vejr? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega. 

Erfaren ergoterapeut søges til Center for Specialterapi

22-07-2021

Vil du være med til at skabe rammer for udviklingspotentiale hos mennesker med særlige behov? Kunne du tænke dig en arbejdsplads, hvor du selv tilrettelægger dit arbejde og har masser af indflydelse på din dagligdag og organisationen som helhed? Så har vi jobbet! 

Sansning og Samvær søger to pædagoger

09-06-2021

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Kan du arbejde med sansestimulation og læring? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?