Kreativ pædagog søges til barselsvikariat

Er du kreativ og brænder for at hjælpe mennesker videre i livet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi søger en pædagog til et barselvikariat i vores aktivitets- og samværstilbud ’Kreativitet og Samvær’ fra 5. januar 2021 til 30. juni. 2021 med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer. I tilbuddet er vi otte personaler og 28 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, som du kan være med til at give et meningsfuldt og udviklende aktivitetstilbud.

Om stillingen

Kreativitet og Samvær er et produktionsværksted og samværstilbud i ét. Vi har en bred vifte af kreative aktiviteter centreret om keramikproduktion, håndmalede anledningskort og forskellige håndlavede produkter. Du vil blive tilknyttet vores temazone, hvor vi producerer forskellige håndlavede produkter i bl.a. tekstil. Her vil du skulle stå for produktionen sammen med to andre kollegaer og borgerne i gruppen. Derfor er det vigtigt, at du kan lære fra dig og samtidig har lyst til at udvikle vores produkter og design.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde, den kreative produktion og den daglige drift i tilbuddet.

Alle borgerne har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter. Vi dokumenterer i EG Sensum Bosted og ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber. 

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Kreativitet og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der de sidste to år er blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Om dig

Du er uddannet pædagog
Det er en fordel, hvis du har erfaring med området og kender til målgruppen, men det er ikke et krav
Du er innovativ og kreativ 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde og kendskab til EG Sensum Bosted er en fordel. 

Hvad kan vi tilbyde?

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
Masser af indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 37 timer. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen, mail: mpj@gentofte.dk, tlf.: 51 41 88 55. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist fredag d. 6. november 2020 kl. 12.00. Vi holder første ansættelsessamtalerunde tirsdag d. 17. november og anden samtalerunde torsdag d. 19. november. Du skal sende din ansøgning via en ansøgningsformular. Gå til ansøgningsformular her

Læs mere om Kreativitet og Samvær her