Gratis webinar om SanseProfiler

Vi holder miniwebinar onsdag d. 17. juni kl. 10.30-11.00 om "Sanseprofiler som tværfagligt redskab til bedre trivsel hos borgere med særlige behov." 

Billeder af Sensory Profiles

Arbejder du med borgere med særlige behov, der har uhensigtsmæssig adfærd? 
Vil du gerne have redskaber til at kunne skabe en bedre hverdag for borgerne? 

Så brug 30 minutter på at se vores webinar og bliv klogere på SanseProfiler som tværfagligt redskab.

På webinaret fortæller ergoterapeut Maria Sørensen fra Center for Specialterapi og socialpædagog Emine Barut fra Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret om, hvordan de i samarbejde har ændret hverdagen hos borgere med sanseforstyrrelser med hjælp fra SanseProfiler. Du får både en kort introduktion til, hvad en SanseProfil er, og hvor og hvordan den kan bruges. De kommer også med konkrete eksempler fra dagligdagen. Hvad enten du er terapeut eller pædagog, er det værd at se med, hvis du gerne vil have nye redskaber til praksis. 

Vi sender live via Zoom, så du kan stille spørgsmål undervejs. Hvis du ønsker at følge webinaret, så send en mail til rsc@gentofte.dk, gerne senest d. 16. juni. Så sender vi dig et link på dagen.

Du kan også se det live på Center for Specialterapis Facebookside: facebook.com/cfsgentofte eller Linkedinprofil her: www.linkedin.com/company/13000015