Center for Specialterapi flytter

Efter tre års genhusning på Sandtoften flytter Center for Specialterapi d. 17. marts 2020 ind i nyrenoverede og større lokaler på Bank-Mikkelsens Vej 1.

På Bank-Mikkelsens Vej 1 får Center for Specialterapi godt 3.000 m2 at boltre sig på med to behandlingssale, flere behandlingsrum, mødelokaler og en have og gård, som der også er planer om at bruge til behandlinger.

Center for Specialterapi kommer til at dele lokaler med de læger og sygeplejersker, der er tilknyttet borgerne på Bank-Mikkelsens Vej, som de glæder sig til et tættere samarbejde med i deres nye sundhedshus.

I løbet af år 2021 flytter Snoezelhuset også ind på Bank-Mikkelsens Vej, men ligger indtil da fortsat på Bank-Mikkelsens Vej 2B.

Center for Specialterapi holder lukket d. 13. og 16. marts på grund af flytningen og er klar til at tage imod borgere til behandling d. 17. marts.

Borgere på JAC, der er i et tilbud på Sandtoften, vil fortsat få behandlinger på Sandtoften. 

Center for Specialterapis hovednummer er fortsat: 39 98 79 12. Du er velkommen til at ringe eller skrive på centerforspecialterapi@gentofte.dk, hvis du har spørgsmål.