Pædagog søges til Struktur og Samvær

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker? Har du lyst til at være med til at give en sårbar målgruppe livskvalitet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Vores aktivitets- og samværstilbud ’Struktur og Samvær’ vokser, og derfor har vi brug for en pædagog mere til en nyoprettet 37 timers stilling pr. 1. april. Du bliver en del af et lille team på fire personaler, og vi drømmer om, at du er innovativ, modig og initiativrig – og både kan arbejde selvstændigt og tæt sammen med os andre i teamet og på tværs af organisationen. 

Struktur og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune. JAC er de sidste to år i træk kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. På JAC har vi højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse på både dit daglige arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Om Struktur og Samvær

Struktur og Samvær er et lille tilbud for voksne mennesker med en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, ASF og en varig funktionsnedsættelse. Vi har pt. syv borgere, hvoraf flere har psykiske problematikker, befinder sig på et tidligt udviklingstrin, er sensible og kommunikationssvage. Borgerne kan reagere udadrettet og selvskadende, når de vil udtrykke sig. Vi har faste, genkendelige rammer og en overordnet struktur i vores hverdag. Målet er at give borgerne en indre ro, så de kan rumme sig selv og andre samtidig med, at vi udfordrer dem og udvider deres horisont. 

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Vi arbejder både med fordybelse og fysisk bevægelse og har aktiviteter både indenfor og udenfor. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. 

Vi ønsker, at du:

Er fysisk og psykisk robust
Er fagligt velfunderet
Er god til at samarbejde 
Besidder en god portion humor og formår at se det store i det små
Kan arbejde selvstændigt med borgerne i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte 
Kan bevare roen og overblikket i pressede situationer.

Vi kan tilbyde:

Ansættelse på Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
En arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen
En spændende og afvekslende dagligdag.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-16.00 mandag til fredag. Vi holder månedlige personalemøder mellem kl. 15.00-19.00.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer. Den aflønnes efter SL’s overenskomst for socialpædagoger. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. april 2020. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Pernille Dam Naumann på tlf.: 21 35 07 38. Du kan læse mere om Struktur og Samvær her

Sådan søger du 

Der er ansøgningsfrist tirsdag d. 18. februar, kl. 12.00. Vi afholder samtaler mandag den 24. februar og anden samtale d. 26. februar 2020. Du søger stillingen via linket her: https://gentofte.hr-skyen.dk/show-job/53919?locale=da_DK