Nyt aktivitets- og samværstilbud på JAC

D. 1. oktober slog ’Natur og Samvær’ dørene op, som er et lille aktivitets- og samværstilbud for op til 10 borgere med varig, nedsat kognitiv og fysisk funktionsevne. 

Billede af borgere og personale i haven i Natur og Samvær

Natur og Samvær er et nyt tilbud med fokus på haveopgaver og egenproduktion. Tilbuddet er målrettet borgere, som er sensible og impulsstyrede, og som har brug for nærhed og en rolig og struktureret dag. Tilbuddet ligger i et etplanshus på Bank-Mikkelsens Vej 17 i Gentofte med en tilhørende lukket have, der er centrum for tilbuddets aktiviteter.

Siden opstarten har både borgere og personale i Natur og Samvær haft travlt med at indrette haven og plante blomster, buske, græs og krydderurter. Borgerne er ude i haven hver dag, hvor den også står på hygge om bålet og fodring af fugle. Målet er at gøre haven til en æstetisk oase, hvor der kan høstes frugter, bær mv.

Om eftermiddagen er der rolige aktiviteter indendørs i Natur og Samværs hyggelige, nyindrettede lokaler.

Natur og Samvær er stadig i sin spæde opstart, og tilbuddets konkrete profil og aktiviteter er derfor stadig under udvikling. Vil du vide mere om Natur og Samvær, er du velkommen til at kontakte dem på tlf.: 91 17 68 06. Du kan også læse mere om Natur og Samvær her