Julemarked på JAC

Kom til årets hyggeligste julemarked lørdag d. 30. november kl. 10.00-15.00 på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Vi sælger håndlavet brugskunst, unika julepynt, genbrugsting, julemad og har masser af aktiviteter for børn.

Billede af keramikhjerter fra JAC

Kom og køb julegaverne i god tid, når vi slår dørene op til vores årlige julemarked. 

Vi har smukke krus, kander, skåle, urtepotteskjulere og meget mere i keramik. Vi har håndvævede viskestykker, tørklæder og tasker. Vi har håndsnedkererede skærebrædder, knivholdere, smørknive, ure og trommer. Vi har håndmalede julekort, unika julepynt, juledekorationer og pyntegrønt. Og meget, meget mere. Alle produkter er fremstillet i hånden af borgere med særlige behov. 

Børn og barnlige sjæle kan slå sig løs i et væld af aktiviteter som hoppeborg, ringridning (med vaniljekrans), fiskedam, ansigtsmaling, hårdekorationer (t-wraps), byg-selv-juledekoration/julepynt-workshop og bland-selv-slik-bod.

Du kan få taget portrætfotos i vores fotostudie. 

Vi har salg af flæskestegssandwich, grillpølser, vegetarmad, risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, æbleskiver, pandekager, gløgg og meget mere. 

Sandtoftens kor synger julen ind i Café Nema kl. 11.00. Senere bliver julemarkedet krydret med juletoner fra luciaoptog kl. 13.00, mens en hyggepianist spiller hele dagen i Café Nema. 

Tag familie og venner under armen og kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Der er gratis adgang! Vi tager MobilePay og Dankort. 

Vi glæder os til at se jer!