Ergoterapeut søges til barselsvikariat

Vil du være med til at skabe hverdagssejre for borgere med særlige behov? Og kunne du tænke dig en arbejdsplads, hvor du selv tilrettelægger dit arbejde og har masser af indflydelse på din dagligdag og organisationen som helhed? Så har vi jobbet!

I Center for Specialterapi søger vi en erfaren ergoterapeut til et barselsvikariat på 31 timer fra d. 1. januar 2020 til d. 31. marts 2021. Vi yder ergoterapi og fysioterapi til voksne med særlige behov og servicerer bo- og dagtilbud i Gladsaxe og Gentofte. Vi står derudover for vurderinger, undersøgelser, konsulentarbejde og behandling på forskellige tilbud i Storkøbenhavn. Borgernes funktionsniveau spænder vidt, og du skal derfor have en bred vifte af de ergoterapeutiske redskaber frem til jobbet. 

Vi arbejder helhedsorienteret og på tværs af faggrupper for at sikre, at borgerne opnår størst mulig trivsel. Vi tilrettelægger selv vores arbejde og indgår ikke i en fast normering. Det betyder, at du er med til at præge din egen stilling og hvilke ergoterapeutiske ydelser, du gerne vil arbejde med. Vi arbejder også med individuelt tilrettelagte behandlingsforløb med det mål at udvikle borgernes kompetencer og trivsel – og kompensere for borgernes handicap.

Vi drives som en indtægtsdækket virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du kan være med til at tjene din stilling hjem. Du skal kunne arbejde selvstændigt, kommunikere dit fag og være med til at sælge vores ergoterapeutiske ydelser. 

Du bliver en del af et team på tre ergoterapeuter, syv fysioterapeuter og en administrativ medarbejder. Vi er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, hvor vi fungerer som et selvstændigt team. Vi er pt. genhuset på Sandtoften 3 i Gentofte, men flytter ind i nyrenoverede lokaler på Bank-Mikkelsens Vej 1 i Gentofte i begyndelsen af 2020.

JAC blev i 2018 kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi er en organisation med en meget flad ledelsesstruktur, en høj faglighed, et stærkt fællesskab og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på det daglige terapeutiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Vi forventer, at:

Du har lyst til at arbejde med målgruppen
Du tør bøje din teoretiske og faglige viden, så den matcher og skaber værdi for vores målgruppe
Du har erfaring med hjælpemidler
Du har erfaring med at arbejde med ADL
Du har kendskab til OPT og andre mundmotoriske undersøgelsesredskaber
Du har kendskab til sanseintegrationsteori.

Hvad kan vi tilbyde?

En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger og er med til at præge dit arbejdsliv.
En arbejdsplads, der er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
En bred vifte af ergoterapeutiske opgaver
En arbejdsplads i konstant udvikling og med et højt fagligt ambitionsniveau.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen. 
Stillingen ønskes besat den 1. januar 2020. Vi holder ansættelsessamtaler d. 15. november og anden samtaler d. 22. november.

Vil du vide mere?

Du kan kontakte ergoterapeut Maria Sørensen på tlf.: 21 58 31 57 eller ergoterapeut Andrea Hadberg Nielsen på tlf.: 91 17 92 94 for mere information om stillingen. Du kan også læse mere om Center for Specialterapi på www.centerforspecialterapi.dk. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfristen er d. 11. november 2019 kl. 12.00. 
Send din ansøgning og dit cv via dette link: https://gentofte.hr-skyen.dk/show-job/50018?locale=da_DK