Pædagoger søges til Sansning og Samvær

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Kan du arbejde med sansestimulation og læring? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi søger to pædagoger til to 37 timers stillinger i vores aktivitets- og samværstilbud ’Sansning og Samvær’ per 1. november 2019. Vi oplever nemlig en stigende efterspørgsel på vores tilbud og har derfor brug for flere kolleger.

Sansning og Samvær er et højt specialiseret tilbud for 19 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen 18-66 år. En del af borgerne er kørestolsbrugere, og alle har behov for særlig støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. Samtidig har de brug for hjælp til personlig pleje og andre daglige funktioner. 

I Sansning og Samvær arbejder vi ud fra den enkelte borgers behov, ønsker og interesser. Vi har en rød tråd i alt vores pædagogiske arbejde, der handler om at skabe personlig udvikling, læring og trivsel hos borgerne i en neuropædagogisk forståelsesramme. Det gør vi gennem bl.a. sansestimulation, sang, musik, udflugter, små ture og pædagogisk massage. Vi inddrager borgerne aktivt i planlægningen af tilbuddets dagligdag og bruger mange former for kommunikation, fx enkelte ord, mimik, lyde, kropssprog og billedmateriale/konkreter. 

Vi bor i nyrenoverede lokaler på 350 m2, der er specialindrettet til målgruppen med bl.a. fem flex-solorum, som tæller et rum med kuglebassin, et skovrum, et fokusrum, et gyngerum og et musikrum.

Alle kan udvikle sig

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som Sansning og Samvær er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer og interesser. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC blev i 2018 kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Vi forventer:

At du har en pædagogisk uddannelse
At du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
At du er initiativrig og kreativ
At du har erfaring med eller har lyst til at arbejde med neuropædagogik, sanseintegration og totalkommunikation
At du er god til at samarbejde
At du fysisk er i stand til at varetage borgernes plejebehov, fx ved lift og forflytninger
At du kan håndtere borgere, der til tider kan reagere fysisk og verbalt uhensigtsmæssigt. 

Vi kan tilbyde:

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
Masser af indflydelse og mulighed for faglig udvikling
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 37 timer, og arbejdstiden ligger mellem kl. 08.00-15.00 i hverdagene. Vi holder månedlige personalemøder mellem klokken 15:00 og 17:00. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. 

Hvordan søger du?

Der er ansøgningsfrist d. 18. september kl. 12. Vi afholder første samtalerunde d. 24. september og anden samtalerunde d. 27. september. 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Troels Malthe Pedersen på tlf.: 

Du søger stillingen via linket her

Læs mere om Sansning og Samvær her