Pædagoger søges til nystartet tilbud

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Interesserer du dig for naturen og kan lide at sætte nye ting i gang? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi skal starte et nyt aktivitets- og samværstilbud op; ”Natur og Samvær” til ti voksne borgere med varig nedsat kognitiv og fysisk funktionsevne. Derfor søger vi to pædagoger til to fuldtidsstillinger med ansættelse hurtigst muligt eller senest d. 1. oktober 2019.

Du skal være med til at tegne det nye tilbud sammen med en anden kollega og får masser af indflydelse på tilbuddets profil, struktur og dagligdag. ”Natur og Samvær” skal dele bygning og have med aktivitets- og samværstilbuddet ”Nærvær og Samvær”, så der vil også være rig mulighed for sparring med de fem kolleger her.

Borgerne i ”Natur og Samvær” er alle sensible og impulsstyret og har brug for nærhed og en rolig og struktureret dag. En del af borgerne har brug for hjælp til personlig pleje og andre daglige funktioner. 

I ”Natur og Samvær” skal borgerne have mulighed for at deltage i meningsfulde aktiviteter, hvor naturen og reelle arbejdsopgaver er i fokus. Borgere og personaler skal sammen skabe nogle omgivelser, en æstetisk oase, hvor der er mulighed for at bidrage med forskellige produkter fra egen avl. Eksempler på aktiviteter kan være at plante kasser med blomster, krydderurter og bær, klargøre blomsterløg og stiklinger, ordne drivhus, lave bål, lave mad i udekøkken, lære om natur, vejr og årstider og forskellige dagligdagsopgaver som borddækning, oprydning (ADL) mv.
Du skal være med til at sikre, at aktiviteterne er med til at udvikle borgernes sociale kompetencer, grov- og finmotorik, kommunikation og evne til behovsudsætning og kravhåndtering. 

Individuelle læringsforløb og kurser

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for alle borgere på JAC med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløb for borgerne i ”Natur og Samvær”. Samtidig har borgerne mulighed for at deltage i de kurser, der udbydes på tværs af vores tilbud. 

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC blev i 2018 kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse på både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Vi forventer, at:

- Du er uddannet pædagog og har erfaring med målgruppen
- Du har grønne fingre og kan igangsætte aktiviteter i haven
- Du har erfaring med læring, totalkommunikation og sanseintegration 
- Du er fysisk og psykisk robust
- Du er god til skriftlig dokumentation og har gode it-kompetencer
- Du har masser af humor. 

Vi kan tilbyde:

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
Masser af indflydelse og mulighed for faglig udvikling
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter SL’s overenskomst. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. oktober 2019. Vi holder første runde af ansættelsessamtaler d. 22. august og anden samtale d. 27. august.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte pædagog Rasmus Pedersen fra "Nærvær og Samvær" på tlf.: 39 98 79 19 i dagtimerne mellem kl. 8.00-9.00 og kl. 14.00-15.00. Rasmus holder dog ferie i uge 31, hvor hans kolleger kan svare på spørgsmål.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d.16. august kl. 12.00. Du søger stillingen via linket her.