Pædagog søges til Sansning og Samvær

Vil du være med til at give borgere med særlige behov nye læringsmuligheder i livet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Vi søger en pædagog til en 35 timers stilling i vores aktivitets- og samværstilbud ’Sansning og Samvær’ per 1. august 2019. 

I Sansning og Samvær har vi 19 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen 18-66 år. En del af borgerne er kørestolsbrugere, og alle har behov for særlig støtte, opmærksomhed og omsorg for at trives og udvikle sig. Samtidig har de brug for hjælp til personlig pleje og andre daglige funktioner. Borgerne er opdelt i to grupper for at skabe de bedst mulige forhold for den enkeltes udfoldelsesmuligheder. 

Alle kan udvikle sig

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), som Sansning og Samvær er en del af, tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene – og kan være med til at sætte dit præg på processen. 

I Sansning og Samvær arbejder vi ud fra den enkelte borgers behov, ønsker og interesser. Vi arbejder med sansestimulation, sang, musik, udflugter, små ture, højtlæsning, massage og meget mere for at støtte borgerne i deres personlige udvikling, trivsel og i at vedligeholde deres færdigheder.
Vi inddrager borgerne aktivt i planlægningen af tilbuddets dagligdag. Vi bruger mange former for kommunikation, fx enkelte ord, mimik, lyde, kropssprog og billedmateriale/konkreter. Det pædagogiske arbejde er planlagt ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme. 

Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle læringsmål, som understøttes af de daglige aktiviteter. 

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Sansning og Samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der i 2018 blev kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse på det daglige pædagogiske arbejde. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os både fagligt og kollegialt.

Vi forventer:

At du har en pædagogisk uddannelse
At du fysisk er i stand til at varetage borgernes plejebehov, fx ved lift og forflytninger
At du kan håndtere borgere, der kan reagere fysisk og verbalt uhensigtsmæssigt
At du er god til at samarbejde
At du kan bevare roen og overblik i pressede situationer
At du er mødestabil.

Vi ønsker os:

At du er passioneret omkring arbejdet med målgruppen
At du brænder for at arbejde med læring og udvikling hos målgruppen
At du er initiativrig og kreativ
At du har kørekort, da vi råder over en minibus en dag om ugen
At du har viden om neuropædagogik, sanseintegration og totalkommunikation.

Vi kan tilbyde:

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
Masser af indflydelse og mulighed for faglig udvikling
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Sansning og Samvær er beliggende på Bank Mikkelsens Vej 5 i Gentofte. 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 35 timer, og arbejdstiden ligger mellem kl. 08.00-15.00 i hverdagene. Vi holder månedlige personalemøder mellem klokken 15:00 og 17:00. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og 26.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist torsdag d. 13. juni kl. 12.00. Du ansøger via dette link: 
https://gentofte.hr-skyen.dk/show-job/44217?locale=da_DK 

Du kan læse mere om Sansning og Samvær her