Pædagog søges til Struktur og samvær

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker med særlige behov? Kan du arbejde struktureret? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en barselsvikar til en 32 timers stilling pr. 1. april 2019 i vores aktivitets- og samværstilbud ’Struktur og samvær’.

Struktur og samvær er et lille tilbud for voksne mennesker med en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, ASF (Autisme Spektrum Forstyrrelser) og en varig funktionsnedsættelse. Vi har pt. syv borgere, hvoraf flere har psykiske problematikker og befinder sig på et tidligt udviklingstrin. Borgerne er sensible og kommunikationssvage og kan reagere udadrettet og selvskadende, når de udtrykker sig. 

Vi arbejder i et struktureret miljø, hvor struktur og genkendelighed er nøgleordene. Vi tror på, at dette er med til at skabe tryghed for borgerne, som er en forudsætning for læring og udvikling. Vi arbejder med inklusion i det offentlige rum og er derfor ude hver dag. Derfor er det vigtigt, at du kan lide at være ude i alt slags vejr. 

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene. 

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

JAC blev i 2018 kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse på både det daglige pædagogiske arbejde og andre områder i organisationen. Vi lægger stor vægt på, at vi udvikler os fagligt og kollegialt og har gode muligheder for kompetenceudvikling.

Vi forventer:

At du har en pædagogisk uddannelse
At du er fysisk og psykisk robust
At du er god til at samarbejde og kan arbejde selvstændigt
At du kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
At du er mødestabil.

Vi ønsker os:

At du er passioneret omkring arbejdet med personer med AFS
At du kan arbejde struktureret
At du finder glæde ved at arbejde i uderummet – skov såvel som by
At du er initiativrig og kreativ
At du er åben, positiv og har en god sans for humor.

Vi kan tilbyde:

 Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads!
En åben, humoristisk og engageret personalegruppe
En arbejdsplads, der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har skarpt fokus på læring
En arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen
En spændende og afvekslende dagligdag.

 Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-16.00 mandag til fredag. Vi holder månedlige personalemøder mellem kl. 15.00-17.00.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 32 timer, og ansættelsen løber indtil februar 2020. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest d. 1. april 2019. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 25. februar og anden samtale d. 27. februar 2019.

Stillingen aflønnes efter SL’s overenskomst for socialpædagoger. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lars Linding Urup på tlf.: 21 35 07 38 (bedst mellem kl. 13.00-15.00). Du kan læse mere om Struktur og samvær her.

Sådan søger du 

Ansøgningsfristen er torsdag d. 21. februar kl. 12.00. Du skal sende din ansøgning via linket her.