Fysioterapeut søges

Vil du være med til at skabe hverdagssejre for mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? 

Center for Specialterapi søger en fysioterapeut til en seks måneders tidsbegrænset stilling på 30 timer ugentligt med ansættelse hurtigst muligt.

Center for Specialterapi yder fysioterapi til voksne med særlige behov. Målgruppen spænder vidt, og derfor omfatter arbejdsopgaverne en bred vifte af de fysioterapeutiske redskaber. Behandlingen foregår i vores lokaler på Sandtoften 3, 2820 Gentofte samt på bo- og dagtilbud forskellige steder i Storkøbenhavn. Vi tilstræber, at vi mødes dagligt med kollegaer.

Du bliver en del af et team på syv fysioterapeuter, tre ergoterapeuter og en administrativ medarbejder. Vi arbejder ud fra målsætningen: Sammen skaber vi hverdagssejre. Vi arbejder helhedsorienteret og på tværs af faggrupper for at sikre, at borgerne opnår størst mulig trivsel.

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Vi er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, hvor vi fungerer som et selvstændigt team med en funktionsleder. JAC blev i 2018 kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi er en arbejdsplads med en høj faglighed, en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en fælles stolthed over vores arbejde.

Dine kompetencer

Du skal brænde for at arbejde med vores målgruppe
Du skal have en faglig nysgerrighed, der gør, at du kan omsætte din teori til funktionel praksis 
Det er en fordel at have erfaring med at arbejde i pædagogiske miljøer
Du skal være åben og kunne sætte dig selv i spil fagligt og personligt på mange forskellige måder i arbejdet med borgerne.

Hvad kan vi tilbyde?

En arbejdsplads, der er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
En arbejdsplads i konstant udvikling og med et højt fagligt ambitionsniveau
Gode muligheder for kompetenceudvikling
En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger på alle niveauer

Sammen skaber vi hverdagssejre

I Center for Specialterapi reflekterer vi sammen over vores pædagogiske tilgang til borgerne. Vi skaber relationer og motivation for behandling hos borgerne ved hjælp af tålmodighed, tillid og tilpasning. Vi arbejder efter følgende tre værdier: Alle mennesker har potentiale for udvikling - Individet i centrum, ikke dets handicap - Mennesker med handicap har krav på specialiseret faglighed.
Kan du se dig selv i denne beskrivelse, så send os din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende aftaler. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen.
Vi holder ansættelsessamtaler d. 22. feb. og anden samtale d. 26. feb. 2019. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst 
Lars Linding Urup
Funktionsleder
lfur@gentofte.dk
Telefon: 21350738

Eller:
Rikke Vigstrup Dalgaard
Fysioterapeut
rvd@gentofte.dk
Telefon: 21583460

Du kan læse mere om Center for Specialterapi på www.centerforspecialterapi.dk 

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist d. 13. februar 2019 kl. 12.00.
Du skal sende din ansøgning via dette link