Julemarked på JAC

Kom til årets hyggeligste julemarked lørdag d. 24. november kl. 10.00-15.00 på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Vi sælger håndlavet brugskunst, unika julepynt, genbrugsting, julemad og har masser af aktiviteter for børn.

Billede af produkter fremstillet på JAC

Kom og køb julegaverne i god tid, når vi slår dørene op til vores årlige julemarked. 

Vi har smukke krus, kander, skåle, urtepotteskjulere og meget mere i keramik. Vi har håndvævede viskestykker, tørklæder og tasker. Vi har håndsnedkererede skærebrædder, knivholdere, æblekasser og trommer. Vi har håndmalede julekort, unika julepynt, juledekorationer og kageopsatser. Og meget, meget mere. Alle produkter er fremstillet i hånden af borgere med særlige behov. 

Børn og barnlige sjæle kan slå sig løs i et væld af aktiviteter som lykkehjul, tombola, lotteri og byg-selv-juledekoration/julepynt-workshop. Og så har vi aftalt med julemanden, at han kommer forbi med gaver;-)

Du kan få taget portrætfotos i vores fotostudie. 

Vi har salg af flæskestegssandwich, risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, grillpølser, pølsehorn, æbleskiver, pandekager, gløgg og meget mere. 

Sandtoftens kor synger julen ind i Café Nema. Senere bliver julemarkedet krydret med juletoner fra luciaoptog kl. 13.00, mens en hyggepianist spiller hele dagen i Café Nema. 

Tag familie og venner under armen og kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Der er gratis adgang! Vi tager MobilePay og Dankort. 

Vi glæder os til at se jer!

Julemarked på JAC

Lørdag d. 24. november
Kl. 10.00-15.00
Sandtoften 3-7
2820 Gentofte