Keramiker søges til barselsvikariat

Er du kreativ, elsker at arbejde med keramik og brænder for at hjælpe mennesker videre i livet? Og vil du være en del af en af Danmarks Bedste Arbejdspladser?

Vores søde kollega går på barsel, og vi søger derfor en keramiker til vores aktivitets- og samværstilbud ’Kreativitet og samvær’. Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer fra d. 1. august 2018 til og med d. 31. januar 2019 med eventuel mulighed for forlængelse. 

I Kreativitet og samvær arbejder otte personaler og 30 borgere med udviklingshæmning, som du kan være med til at give et meningsfuldt og udviklende aktivitetstilbud.

Om stillingen
Kreativitet og samvær er et produktionsværksted og samværstilbud i ét. Vi har en bred vifte af kreative aktiviteter centreret om keramikproduktion, håndmalede postkort og forskellige håndlavede produkter. Sammen med en keramiker kommer du til at stå for keramikproduktionen sammen med borgerne. Derfor er det vigtigt, at du kan lære fra dig og samtidig har lyst til at udvikle vores produkter og design.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde, den kreative produktion og den daglige drift i tilbuddet.

Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgere har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
Kreativitet og samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der de sidste to år er blevet kåret til én af Danmarks Bedste Arbejdspladser. På JAC har vi et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Om dig
•Du har erfaring med keramikproduktion
•Det er en fordel, hvis du har erfaring med det pædagogiske område og kender til målgruppen, men det er ikke et krav
•Du er innovativ og kreativ
•Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
•Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
•Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?
•Ansættelse på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser!
•Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
•En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
•En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingen er på 32 timer med mulighed for forlængelse. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2018. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 26
Læs mere om Kreativitet og samvær her!

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst 

Maybritt Perlt Jeppesen
Funktionsleder
mpj@gentofte.dk
Telefon: 51418855
Mobil: 51418855

Ansøgning:
Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular". 

Ansøgningsfrist: 
22. juni 2018 kl.: 12:00 

Gå til ansøgningsformular