Pædagog med interesse for sundhed søges

Kan du lide at være aktiv og brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov?

Vi søger en pædagog til et barselsvikariat, 37 timer om ugen, i vores beskyttede beskæftigelsestilbud Vintappergården pr. 15. juni 2018. 

På Vintappergården, som er et nyoprettet dagtilbud, kombinerer vi beskæftigelse med sundhedsfremmende aktiviteter for de 25 borgere med udviklingshæmning, der er i tilbuddet.  

Borgerne arbejder dagligt med forskellige montageopgaver for virksomheder. Derudover er en gruppe af borgerne sammen med et personale i IKEA to gange om ugen, hvor de løser praktiske arbejdsopgaver.  

Vi arbejder systematisk med bevægelse og motion og har daglige fysiske aktiviteter, der er med til at fremme borgernes sundhed. 

Bliv en del af én af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Vintappergården er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der de sidste to år er blevet kåret til én af Danmarks Bedste Arbejdspladser. På JAC har vi et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. 

Om stillingen

Sammen med Vintappergårdens fire andre pædagoger vil din rolle være at stå for at koordinere de daglige montageopgaver, yde pædagogisk støtte og skabe nogle udviklende rammer for borgerne. Samtidig skal du være med til at planlægge og gennemføre de daglige sundhedsrettede aktiviteter i tilbuddet. Som en del af stillingen skal du også være med til at udarbejde pædagogisk dokumentation på borgerne.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Alle borgere får derfor tilbudt kurser og læringsforløb som en del af deres dagtilbud for at give dem nye muligheder i livet.

Hvem er du?

Du har en pædagogisk uddannelse eller erfaring inden for området
Du trives med motion og sportslige aktiviteter
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med både sagsbehandlere, pårørende og teamet
Du kan formulere dig skriftligt.

Hvad kan vi tilbyde?

Ansættelse på én af Danmarks Bedste Arbejdspladser
Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig, og som har stort fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Vintappergården er beliggende på Lyngbyvej 485 i Gentofte.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 37 timer, og arbejdstiden ligger mellem kl. 7.30 - 16 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat den 15. juni 2018 og løber indtil d. 31. maj 2019. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 17.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Vintappergården her.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist tirsdag d. 17. april kl. 12.00. Du skal sende din ansøgning elektronisk via dette link.