Kreativ pædagog søges

Har du kreative kompetencer og brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov?

Vi søger en pædagog til en nyoprettet 37 timers stilling i vores aktivitets- og samværstilbud ’Kreativitet og samvær’ per 1. juni. I tilbuddet arbejder seks personaler og 30 borgere med udviklingshæmning, som du kan være med til at give et meningsfuldt og udviklende aktivitetstilbud. 

Om stillingen

Kreativitet og samvær er et produktionsværksted og samværstilbud i ét. Vi har en bred vifte af kreative aktiviteter centreret om keramikproduktion, håndmalede postkort og forskellige håndlavede produkter. 

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Alle vores borgere får tilrettelagt et individuelt læringsforløb med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene og indgå i det pædagogiske arbejde og den daglige drift i tilbuddet. 

Vi dokumenterer ved hjælp af vores egne dokumentationsredskaber, og alle borgerne har individuelle mål, som understøttes af de daglige aktiviteter.

Bliv en del af en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Kreativitet og samvær er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der de sidste to år er blevet kåret til én af Danmarks Bedste Arbejdspladser. På JAC har vi et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. 

Om dig

Du er uddannet pædagog 
Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen, men det er ikke et krav
Du er innovativ og kreativ 
Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
Du har mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle af borgerne har brug for hjælp
Du kan formulere dig skriftligt.

Hvad kan vi tilbyde?

Ansættelse på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser! 
Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 37 timer. Den aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat per 1. juni 2018. 

Læs mere om Kreativitet og samvær her

Hvordan søger du?

Der er ansøgningsfrist d. 20. april kl. 12. Du ansøger ved at følge linket her.