Pædagog søges til Udeliv og samvær

Vil du være med til at give voksne borgere med autisme nye muligheder i livet? Kan du lide at være ude i alt slags vejr? Og vil du være en del af en af Danmarks Bedste Arbejdspladser? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en pædagog til en ny 30 timers stilling i vores aktivitets- og samværstilbud ’Udeliv og samvær’ per 1. maj 2018. I Udeliv og samvær, som er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, er der pt. otte borgere med særlige behov, primært autismespektrumsforstyrrelser. De har alle et omfattende til fuldt behov for støtte til at indgå i sociale relationer og til at klare personlig hygiejne og ADL.

Om Udeliv og samvær
Vores praksis i Udeliv og samvær tager afsæt i udelivet. Vi bruger dagligt både byen og naturen som vores pædagogiske læringsrum til at arbejde med at øge borgernes selvstændighed, trivsel og kompetencer – og med deres inklusion i samfundet. Du skal derfor være indstillet på at være ude hver dag, uanset vejr. Vi går rigtig meget og bruger offentlig transport til at komme rundt. 

Vi arbejder bevidst ikke med en fast daglig struktur og piktogrammer, men har en række genkendelige fixpunkter som fx morgensamling i tilbuddet, frokost på turen og eftermiddagste, når vi er hjemme igen. Kernen i vores arbejde er tæt personalekontakt og opdeling i små grupper, der gør, at vi hurtigt ser borgernes behov og kan skabe de optimale muligheder for læring og udvikling.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene – og kan være med til at sætte dit præg på processen.

Vi søger en kollega, som:
• Er uddannet pædagog og gerne har erfaring med målgruppen
• Er fysisk og psykisk robust
• Finder glæde ved at arbejde i uderummet – natur såvel som by
• Er fagligt velfunderet
• Besidder en god portion humor og kan se det store i det små
• Kan arbejde selvstændigt med borgerne i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte.

Hvad kan vi tilbyde?
• En arbejdsplads, der er kåret til én af Danmarks bedste
• Ansættelse i et lille team med fire personaler
• 100 andre søde, engagerede og sjove kolleger
• Stor indflydelse på dit daglige arbejde og masser af ansvar
• Rig mulighed for faglig udvikling
• En arbejdsplads, der har en ambition om at sætte nye standarder på for arbejdet med målgruppen.

Udeliv og samvær ligger på Bank-Mikkelsens Vej 15 i Gentofte.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30 timer med en ugentligt fast fridag. Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-16.00 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Vi forventer at afholde samtaler i uge 10

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist fredag d. 2. marts kl. 12.00. Du søger via ansøgningsformularen her: http://gentofte.hr-skyen.dk/show-job/26212  

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen, tlf.: 51 41 88 55, mpj@gentofte.dk for mere information. Læs mere om Udeliv og samvær her