Raatstof Medie søger pædagog til ny linje

Har du erfaring med at arbejde med mennesker med særlige behov, der benytter alternativ og supplerende kommunikation? Og har du lyst til at være en del af en af Danmarks Bedste Arbejdspladser?

Raatstof Medie søger en pædagog til en 37 timers stilling til vores helt nye linje, som beskæftiger tre borgere, der benytter alternativ og supplerende kommunikation.

Raatstof Medie er et beskyttet dagtilbud, hvor borgere med udviklingshæmning kan arbejde og udvikle sig inden for en bred vifte af opgaver inden for film, foto og layout. Raatstof Medie fungerer som en mindre medievirksomhed og løser opgaver både for eksterne kunder og internt for Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC).

Raatstof Medie er en del af JAC, der for andet år i træk er kåret til én af Danmarks Bedste Arbejdspladser. På JAC har vi et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Om stillingen

Din rolle vil være, sammen med en pædagogmedhjælper, at stå for vores nye spor i Raatstof Medie. Din opgave bliver bl.a. at udvælge og differentiere arbejdsopgaverne i Raatstof Medie, så borgerne kan indgå i opgaveløsningen på lige fod med deres kollegaer. Målsætningen er, at borgerne, ved hjælp af deres kommunikationsmidler, som fx Rolltalk og Ipad, kan udføre en del af de daglige arbejdsopgaver i Raatstof Medie. Det er derfor også et krav, at du har kendskab til kommunikationsteknologi til mennesker med handicap.

Derudover skal du være med til at udarbejde pædagogisk dokumentation på borgerne og generelt indgå i det daglige produktionsarbejde i Raatstof Medie.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Alle borgere får derfor tilbudt kurser og læringsforløb som en del af deres dagtilbud for at give dem nye muligheder i livet.

Hvem er du?

• Du har en pædagogisk uddannelse eller stor erfaring inden for området
• Du har erfaring med borgere, det benytter alternativ og supplerende kommunikation
• Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
• Du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med både sagsbehandlere, pårørende og teamet
• Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?

• Ansættelse på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
• Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
• En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Raatstof Medie er beliggende på Sandtoften 3-7 i Gentofte.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer, og arbejdstiden ligger mellem kl. 7.30 - 16 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat den 1. januar 2018. Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 48.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist d. 21. november kl. 12.00. Du søger via ansøgningsformularen her 

Vil du vide mere?

Læs mere om Raatstof Medie her

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt Troels Malthe Pedersen
Funktionsleder, tmap@gentofte.dk, telefon: 51648361.