Julemarked på JAC

Vi inviterer til Gentoftes hyggeligste julemarked lørdag d. 25. november kl. 10-15 på Sandtoften 3-7. Salg af håndlavet brugskunst, unika julepynt, genbrugsting, gran, julemad og masser af aktiviteter for børn.

Billede af træ og græs og Jul på JAC

Et mekka af brugskunst og unika

Vi har smukke krus, kander, skåle, urtepotteskjulere og meget mere i keramik. Vi har håndvævede viskestykker, tørklæder og tasker. Vi har håndsnedkererede skærebrædder, knivholdere, æblekasser og trommer. Vi har håndmalede julekort, unika julepynt, juledekorationer og kageopsatser. Og meget, meget mere. Alle produkter er fremstillet i hånden af borgere med særlige behov.

Tag børnene med

Børn og barnlige sjæle kan slå sig løs i et væld af aktiviteter som fiskedam, lykkehjul, tombola, lotteri og byg-selv-juledekoration/julepynt-workshop. Og så har vi aftalt med julemanden, at han kommer forbi med gaver;-)

Du kan få taget portrætfotos i vores fotostudie – og tage en slapper fra juleriet i vores irske pop-up-pub, der serverer lækre øl.

Lækker julemad, gløgg og øl

Vi har salg af flæskestegssandwich, risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, grillpølser, pølsehorn, æbleskiver, pandekager, gløgg og meget mere.

Musik og luciaoptog

Sandtoftens kor synger julen ind kl. 11.00 i Café Nema. Senere bliver julemarkedet krydret med juletoner fra luciaoptog kl. 13.00, mens en hyggepianist spiller hele dagen i Café Nema.

Gratis adgang!

Tag familie og venner under armen og kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Der er gratis adgang! Vi tager MobilePay og Dankort.

 

Inivtation til julemarked

Du kan downloade og printe invitationen til julemarkedet her: